Ajuntament Alcover

Comunicació > Agenda Alcoverenca
Agenda Alcoverenca
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar
iCal
iCal
Imprimir
Imprimir
Esdeveniment: 'Escola de l'Espectador CA - Taller d'iniciació al Circ' Print
  Tallers
Data: dissabte, febrer 23, 2019 - 17:00

Escola de l'Espectador:

L’Escola de l’Espectador del Convent de les Arts és un complement a les propostes escèniques per crear espais de descoberta, debat i reflexió entorn dels espectacles de la programació estable d’arts escèniques.

 

TALLER D'INICIACIÓ AL CIRC A CÀRREC D'ADRIÀ MONTAÑA I WANJA KAHLERT, artistes de la Companyia Psirc on es podran tastar tècniques d'acrobàcia. Cal portar roba còmoda. A partir de 12 anys d'edat.

 

Dissabte 23 de febrer        17.00h           al Convent de les ArtsEL MEU NOM ÉS HOR
Cia. Psirc

Circ de Garatge

Diumenge 24 de febrer     19.00          Convent de les Arts

 

A través del cos, acrobàcies de risc, titelles inacabats, objectes, surrealisme i un inquietant joc de llums i ombres dirigit amb un luminòfon, dos artistes de circ expliquen una història basada en fets reals: un viatge a una cova desconeguda farcit d'humor àcid i d'imatges belles i sinistres que colpegen directament l’inconscient de l’espectador.


Immersos en la foscor, el silenci i en una inquietant sensació de deliri, la cova es converteix en un temple, un teatre, un garatge, una pantalla, un mirall dins el mirall. Un espai on els protagonistes desdibuixen les fronteres del que són per lliurar-se generosament al públic, en un simulacre més de la seva existència.

 

Espectacle inclòs a l'Abonament TEATRE i GENERAL


AddThis Social Bookmark Button


Cerca al Calendari