Ajuntament Alcover

Comunicació > Agenda Alcoverenca
Agenda Alcoverenca
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar
iCal
iCal
Imprimir
Imprimir
Esdeveniment: '“Plantes sobre blau. Cianotipies”' Print
  Exposicions
Data: divendres, març 08, 2019 - 19:30

Exposició Dia Internacional de la Dona:

“Plantes sobre blau. Cianotipies”

amb Rosa Barenys i Montserrat

al Museu d'Alcover

L’exposició mostra el treball de dues dones, la Montserrat Barenys i la Rosa Barenys, amb l’ús d’una tècnica d’impressió fotogràfica molt particular, la Caontípia.
La Montserrat té síndrome de Down, però, aquesta malaltia no li ha impedit expressar la seva creativitat amb el suport de la seva tieta, la Rosa.

Des de fa tres anys, la Montserrat practica amb plantes i fulles que recull de la natura, asseca i disposa d’acord amb aquesta tècnica, creant així les seves composicions artístiques. No és la seva primera vegada que munta una exposició, el 2016 va exposar a Alcanar (Tarragona) i, el 2018 a Can Gili Nou del Poble Nou (Barcelona). El divendres 8 de març, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona, inaugurarà la seva tercera exposició, en aquesta ocasió a Alcover, casa seva, perquè la Montserrat i la Rosa tenen arrels alcoverenques.

En la presentació de l’exposició la Montserrat ens explicarà el seu treball i gràcies a un audiovisual que la Rosa ha enregistrat podrem veure pas a pas tot el procés. Tanmateix, aquest acte es concep també com un clam a la inclusió de la dona, perquè la Montserrat, malgrat patir una discapacitat psíquica, és també una dona artista i treballadora.

AddThis Social Bookmark Button


Cerca al Calendari