Ajuntament Alcover

Comunicació > Agenda Alcoverenca
Agenda Alcoverenca
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar
iCal
iCal
Imprimir
Imprimir
Esdeveniment: 'Parlem Contemporani? - sessió 09' Print
  Exposicions
Data: dissabte, gener 12, 2019 - 11:30


 

Parlem Contemporani? sessió 09

Els Reis han passat ben carregats i ens han deixat una curulla i conceptualista sessió 09 del PARLEM CONTEMPORANI?, el cicle d'arts visuals del Convent de les Arts d'Alcover.

Aquest proper dissabte a 2/4 de 12, ens rebrà, Ipse, ipsa, ipsum(em),una acció entre rastres d'identitats estimades, un procés de presència en transformacióde la Mireia Zantop.

Quatre instal·lacions altament dissímils són el menú del dia: so, dibuix, escultura i cistellleria.

En Nil Joan ens presentarà una instal·lació sonora, EL Temps és OR, amb la que pretén posar al consumidor en el lloc de treball del productor; donant valor al temps de consum, per produir temps sense ús mercantil, temps lúdic.

La Cristina Ferré, a De la por al fàstic, instal·la dibuixos i bestiolines per plantejar algunes preguntes: Què succeeix en aquells llocs físics o mentals reconeguts? (...) Sortir a respirar de forma conscient requereix assumir el risc de la rebel·lia, assegurar-se abans que serà possible suportar la diferència, l’estranyesa de la novetat, estar disposat a superar la por. V. Starkwell

La Marie-France Veyrat, amb el seu Elogi al Brutalisme presenta quatre exemples de les seves escultures ARTquitectòniques, depurades, que segueixen la línia del seu treball escultòric on els tòtem asteques, descoberts a Mèxic exerceixen d’inspiració.

Al Claustre del Convent, En Cristian Real, plantarà el seu Mirall refugi, dos temps: el moment paradoxal en què ens protegim de ser nosaltres mateixos i busquem en l’altre el nostre anhel i el següent, quan ens obrim a ser qui som i ens alliberen del mirall i del refugi per esdevenir present.

 

 

AddThis Social Bookmark Button


Cerca al Calendari