Ajuntament Alcover

Comunicació > Agenda Alcoverenca
Agenda Alcoverenca
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar
iCal
iCal
Imprimir
Imprimir
Esdeveniment: 'I AM Paula Valls Jazz - soul - funk' Print
  Concerts, Ball i Música
Data: diumenge, desembre 02, 2018 - 19:00

I AM
Paula Valls

Jazz - soul - funk

Diumenge 2 de desembre      19.00          Convent de les Arts

 

Paula Valls presenta I AM, el seu primer treball de llarga durada, un treball més intmista i despullat on els silencis també parlen, en un registre diferent al del seu impressionant EP debut Black and White.

I AM és un treball completament dirigit per ella on Paula Valls s’atreveix a parlar d’experiències pròpies i vivències recents, de sentir-se perduda i no trobar-se, de moments difícils i de canvis, i d’haver de prendre decisions importants en un to molts cops trist, ple de comiats, però sempre, encara que sigui només una mica, amb esperança. Aquesta és la seva carta de presentació on es mostra tal com és.

I AM podria haver arribat directament dels Estats Units: música negra (soul, blues i jazz) i el folk més americans s’entrellacen amb la infuència clau que l’estil del productor Joe Henry ha tingut en la Paula des de ben petita, aconseguint un directe amb una clara intenció orgànica.

En tot el procés s’ha rodejat d’un equip que l’ha acompanyat mentre feia el seu propi camí, i el resultat ha estat un disc viu i gens quadrat que beu de l’espontaneïtat i la improvisació a l’estudi, on les cançons han marcat les pautes, on s’ha primat l’autentcitat per sobre de la perfecció, com en un directe.

Cançons com “Monsters”, on mira el món adult des del punt de vista d’un nen petit que veu monstres, o “Days” ens recorda -i es recorda- que la vida no pot ser sempre fàcil. També mira cap enfora a la crítca “About Someone”, en la qual refexiona sobre l’egocentrisme de la nostra societat actual, que cal denunciar i canviar. S’hi inclouen dues cançons en català: la primera, “Cançó de bressol”, nascuda arran de la mort del seu avi, havia de ser una cançó sense títol on parla de la soledat i la mort, però amb un missatge amb molta llum: no estem sols. La segona, el bonus track del disc, “Que tinguem sort”, un duet amb ella mateixa (amb 9 i 19 anys) és un regal per tota la gent que l’ha recolzat sempre.

Artistes:

Paula Valls - veu i composicions
David Soler - guitarra i direcció musical
Oriol Roca - bateria
Miquel Sospedra - baix
Daniel Ferrer - piano

 Espectacle en col·laboració amb el Festival ACCENTS - Pop, rock i folk dels Països Catalans.

 Preu - 12€ / 9€ amb Carnet Convent de les Arts

I AM forma part dels abonaments MÚSICA i GENERAL


Convent de les Arts

AddThis Social Bookmark Button


Cerca al Calendari