Ajuntament Alcover

Comunicació > Agenda Alcoverenca
Agenda Alcoverenca
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar
iCal
iCal
Imprimir
Imprimir
Esdeveniment: 'Parlem Contemporani? - sessió 7' Print
  Altres
Data: dissabte, octubre 13, 2018 - 11:30

Convent de les Arts d'Alcover

 
PARLEM CONTEMPORANI?
Cicle d'Arts Visuals - Sessió 07

Dissabte 13 d'octubre a les 11.30
Accés lliure
 

Aquest proper dissabte 13 d'Octubre, coincidint amb la Fira de Bandolers d'Alcover, celebrarem al Convent de les Arts, la 2a sessió del cicle PARLEM CONTEMPORANI? d'enguany.

Obrim el Camp.

Aquesta sessió l'obrirem amb IIAIO, de Lesley Yendell, una performance motivada per l'aire, les seves associacions físiques, espirituals y simbòliques. Una acció de l'artista anglesa, que ha fet del paisatge domesticat del camp i dels objectes domèstics quotidians la seva matèria prima.

La col·lecció BEEP d'art electrònic segueix col·laborant amb nosaltres; per cortesia de l'Eugenio Ampudia, podrem veure Prado GP, una vertiginosa cursa de motos que travessa el museu madrileny i vincula la seva velocitat amb la que habitualment es visiten aquestes venerables institucions.

Més del nostre ritme seran les instal·lacions. Al claustre, el col·lectiu vallenc l'Aparador, amb SILENCI, vol fer una elegia al moment present, on molt sovint la puresa de l'escriptura perd protagonisme i passa a tenir una funció merament comunicativa,

mentre que a les sales, en Thomas Keis -artista multidisciplinar provinent del disseny de mobiliari- presenta les DOMUS de JANAS, una instal·lació que vol fer visible, en forma esterilitzada, el que normalment queda amagat dins de les roques: la seva estructura geomètrica i volumètrica.

Un concepte entre rituals, misteri i espai, que infongui lleugeresa, volums i formes mínimes plasmades en tres dimensions.

En aquesta sessió, es podran veure també un parell de peces de la sessió anterior. Començarem puntualment a 2/4 de 12, i tancarem com sempre amb un vermut de contemporanis diàlegs al claustre.

Més informació
 

Carnet CA i entrades

Gaudeix de tots els avantatges que t'ofereixen el Carnet CA durant tot l'any! Descomptes, activitats gratuïtes i informació privilegiada, entre d'altres.

Podeu adquirir les vostres entrades, abonaments i carnets a través dels canals habituals:

1. Casa de Cultura Ca Cosme

Plaça Cosme Vidal, 5 / 977 76 05 95

Horari - De dilluns a divendres

- Matins de 10:30 a 12:30 hores

- Tardes de 16:30 a 19:30 hores

2. Taquilla del Convent de les Arts (1h abans de l'espectacle)

3. Internet - Venda on-line 24h - www.conventarts.cat

 
 


 
 
 
 
AddThis Social Bookmark Button


Cerca al Calendari