Ajuntament Alcover

Comunicació > Agenda Alcoverenca
Agenda Alcoverenca
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar
iCal
iCal
Imprimir
Imprimir
Esdeveniment: 'Fira de Bandolers 2014' Print
  Altres
Data: diumenge, octubre 12, 2014
Duració: Tot el dia

A les 9 del matí, matinades pels carrers de la vila amb els grallers de la vila d’Alcover, els Xoriguers i els gaiters del Micanyo.


A 2/4 de 10 del matí, concentració i esmorzar de les motos participants a la IV Concentració de motos, al restaurant el Álamo. (Organitza: Motoclub Alcover i Chapter Lleida.)


A 2/4 d’11 del matí, obertura de la mostra d’oficis, arts tradicionals, productes gastronòmics... a l’entorn de laplaça del Portal, de l’església Vella, del carrer Major ide l’avinguda de Reus.


A 2/4 de 12 del migdia, a l’avinguda de Montblanc i al Portal, exhibició dels participants a la IV Concentracióde motos i lliurament de records als participants.


A les 12 del migdia, al carrer de les Rodes, XXIII Trobada de Gegants. (Organitza Colla Gegantera.)


A la mateixa hora, al Portal, concert vermut de la mà d’Ernest Bertran, veu i guitarra i David Ferré al Piano. (Col·labora: EMMA.)


A 2/4 d’1 del migdia, els nostres gegants, capgrossos i colles convidades faran una cercavila pels carrers delpoble, que finalitzarà a la plaça Nova, on faran unaballada de germanor.


A 2/4 d’1 del migdia, al Casal Popular la Bretxa, concert vermut.


A les 6 de la tarda, inici dels esquetxos teatrals. A la plaça d’en Rubert, Tant sí com no, pagaràs. Amb una vila infestada de bandolers, el batlle s’ha d’afanyar a recaptar el beneficis de laFira. Una empresa gens fàcil, perquè en qualsevol moment pot aparèixer un Morell.


A la mateixa hora, al Portal, espectacle de circ i teatre a càrrec dels alumnes de l’Escola Mare de Déu del Remei participants al taller organitzat per l’AMPA, curs 2013-14. Equilibri, malabars, coordinació, ritme, color..., no t’ho perdis.


A 2/4 de 7 de la tarda, a la plaça de la Font, A l’infern, pecadors! El mossèn creu que la Fira pot convertir Alcover en un cau de vici. Isurt al carrer a predicar contra els mals costums, confessar i de pasfer la col·lecta. Però se les tindrà amb un bandoler dels Morell que no respecta res ni ningú.


A la mateixa hora, a la plaça Cosme Vidal, concert del grup de música tradicional de l’EMMA.


A les 7 de la tarda, a la plaça de l’església Vella, Duel a mort. Què hi fa l’ama i senyora d’Alcover sense escorta? Per què arrossegaun cofre ple de riqueses pels carrers de la vila? Per a Miquel Morell,serà una empresa fàcil fer-se amb aquest gran botí! O això sembla.


A 2/4 de 8 del vespre, al Cercle d’Amics, havaneres amb el grup Balandra de Reus. Aquest grup musical aposta per incorporar al repertori autors emergents i per la recerca constant de músiques que, tot i no formar part de la tradició del cant de taverna, encaixen a la perfecció dins un repertori d’havaneres


A les 8 del vespre, a la plaça de l’església Vella, A bon fi, tot li és camí. Sembla que ha arribat la fi de l’era bandolera. La colla de Miquel Morell és a la presó. I després d’un judici ràpid se’ls executarà públicament. Però els Morell no estan disposats a deixar aquest món. Lluitaran amb ungles i dents fins l’últim alè!


AddThis Social Bookmark Button


Cerca al Calendari