Ajuntament Alcover

Comunicació > Agenda Alcoverenca
Agenda Alcoverenca
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar
iCal
iCal
Imprimir
Imprimir
Esdeveniment: 'Fira de Bandolers 2014' Print
  Altres
Data: dissabte, octubre 11, 2014
Duració: Tot el dia

A les 2/4 del 9 del matí, bicicletada popular, des del pavelló fins al Mas de Forès. (Organitza: Club CiclistaAlcover.)


De bon matí, l’Associació Comerciants d’Alcover ens convidarà a sortir de casa mentre passegem i gaudim del plaer de passejar pels carrers i aparadorsguarnits que han preparat per a les festes. Desdel pati de l’església Nova s’oferirà als infants passejades amb carro pels carrers del poble(d’11h a 13 h).


A 2/4 d’11 del matí, a la plaça Nova, La Bandolerada. Grans i petits apunteu-vos a una de les propostes de la Fira més atrevida i suggerent. Busca la millor disfressa de bandoler/a i surt al carrer. No hi pots faltar.


A les 11 del matí, inici de la mostra d’oficis, arts tradicionals, productes gastronòmics... a l’entornde la plaça del Portal, de l’església Vella, delcarrer Major i de l’avinguda de Reus.


A 2/4 d’1 del migdia, al Casal Popular la Bretxa, concert vermut.


A les 4 de la tarda, XII cursa d’ORNIS. Joves i grans, valents i porucs, grassos i prims, alts i baixos... prepareu les vostres màquines per participar en la cursa més estrambòtica mai vista. En finalitzar, la Banda Xaranga d’Alcover ens acompanyarà fins al cor de la Fira (Organitza: Regidoria de Joventut. Col·labora: ADF iEMMA.)


A partir de 2/4 6 de la tarda i fins 2/4 de 9, al portal de la Saura. Us convidem a fer un viatge de quatre-cents anys en el temps. Que descobriu i sentiu, a través de petites reconstruccionshistòriques, basades en fets reals, què impulsà tants alcoverencs a triar partit... I que constateu lesmoltes similituds amb els temps actuals... (Organitza: Grup de Teatre la Resclosa.)

Túnel del temps, itinerari teatral per diferents carrers del poble d’una durada aproximada de 3/4 d’hora. Cada 15 minuts un grup de 25 persones podrà accedir al recorregut.


Al mateix temps, obertura de la mostra d’oficis, arts tradicionals, productes gastronòmics... al’entorn de la plaça del Portal, de l’església Vella, del carrer Major i de l’avinguda de Reus.


A les 6 de la tarda, inici d’entremesos teatrals. A la plaça d’en Rubert, Tant sí com no, pagaràs. Amb una vila infestada de bandolers, el batlle s’ha d’afanyar a recaptar el beneficis de la Fira. Una empresa gens fàcil, perquè en qualsevol moment pot aparèixer un Morell.


A la mateixa hora, al Portal, la Banda Xaranga d’Alcover ens delectarà amb una actuació amb motiu del seu X aniversari.


A 1/4 de 7 de la tarda, a la plaça de la Font, A l’infern, pecadors! El mossèn creu que la Fira pot convertir Alcover en un cau de vici. I surt al carrer a predicar contra els mals costums, confessar i de pas fer la col·lecta. Però se les tindrà amb un bandoler dels Morell que no respecta res ni ningú.


A 2/4 de 7 de la tarda, a la plaça de l’església Vella, Duel a mort. Què hi fa l’ama i senyora d’Alcover sense escorta? Per què arrossega un cofre ple de riqueses pels carrers de la vila? Per a Miquel Morell, serà una empresa fàcil fer-se amb aquest gran botí! O això sembla.


A les 7 de la tarda, inici de les 2es accions teatrals. A la plaça d’en Rubert, Tant sí com no, pagaràs.


A 1/4 de 8 del vespre, a la plaça de la Font, A l’infern, pecadors!

A 2/4 de 8 del vespre, a la plaça de l’església Vella, Duel a mort.


A la mateixa hora, a la plaça Cosme Vidal, concert del grup de música tradicional amb Sactarambana.


A 1/4 de 9 del vespre, a la plaça de l’església Vella, A bon fi, tot li és camí. Sembla que ha arribat la fi del’era bandolera. La colla de Miquel Morell és a la presó. Idesprés d’un judici ràpid se’ls executarà públicament. Peròels Morell no estan disposats a deixar aquest món. Lluitaranamb ungles i dents fins l’últim alè!


A les 10 del vespre, a la plaça Nova, tast de bandolers. Tots a sopar i a prendre forces per a la nit que ens espera. Aforament limitat. (Col·labora: Grup de Teatre la Resclosa.)Tot aprofitant el sopar es farà l’estrena de la novail·luminació de la plaça Nova


A partir de 1/4 d’1 de la nit, al Pavelló, benvinguda al ball per part de la Batucada d’Alcover que donarà pas al concert de fira amb Allioli, que ens acompanyarà al llarg de tota la nit. Versions del temes que han marcat les últimes generacions i una selecció dels hits més destacats de la millor música del nostre país.


AddThis Social Bookmark Button


Cerca al Calendari