Ajuntament Alcover

Comunicació > Agenda Alcoverenca
Agenda Alcoverenca
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar
iCal
iCal
Imprimir
Imprimir
Esdeveniment: 'Fira de Bandolers 2014' Print
  Altres
Data: divendres, octubre 10, 2014
Duració: Tot el dia

A 2/4 de 5 de la tarda, visita guiada dels avis del centre de Dia al Convent de les Arts i acte de reconeixement de les entitats del poble pelsuport que aquestes donen a l’entitat.


A les 7 de la tarda, a ca Cosme, inauguració de la XII edició de la Fira de Bandolers a càrrec del bandoler Pere Voltor. Els darrers anys elsbandolers de Miquel Morell s’han fet els amos la vila, però, enguany, enPere Voltor, el cap de l’altra temible bandositat, està disposat a recuperar elseu territori i no tindrà cap escrúpol de boicotejar l’inici de la Fira d’enguany.


A les 8 de la tarda, al Museu d’Alcover, inauguració de l’exposició El meu món preferit, de l’artista alcoverenc Jordi Isern.


A la mateixa hora, al Convent de les Arts, i després pels carrers del poble, uns frares franciscans, un pregoner, autoritats i d’altres vilatansens submergiran a la vida de fa 400 anys. (Organitza: Grup de Teatre la Resclosa.)


I a les 8 també, a l’església Vella, Seguint els passos dels Morells i Voltors, sortida nocturna per la vall del Glorieta. (Organitza: CEDA.)


A 1/4 de 9 del vespre, al Casal Popular la Bretxa, inauguració de l’exposició organitzada per a l’ocasió i presentació de la beguda més bandolera.


A 1/4 de 9 del vespre, al Cercle d’Amics, Inauguració de l’exposició de dibuix, pintura, fotografia i poesia de l’Escola d’Adults, amb lacol·laboració del col·lectiu de dones


A les 10 del vespre, al so de l’antiga sirena del sindicat, s’anunciarà l’arribada dels bandolers a la vila, no us en refieu.


A 1/4 d’11 del vespre, a la plaça Cosme Vidal. Enguany Alcover s’aixecarà contra la banda de Miquel Morell. D’una vegada per totes es vol posarpunt i final a la plaga bandolera. La vila està preparada per a parar paranysals bandolers. I els Morells? Picaran l’ham?. L’acte estarà amenitzat pel grupde música tradicional de l’EMMA.


A les 11 de la nit, a la plaça Vella, anunci del perill de bandolers. La bandade Miquel Morell es troba de camí cap a Alcover, preparats per a fer-se ambel botí que genera la Fira. Robatoris, bregues i obscenitats, tot plegat un malnegoci per a la vila. Cal posar en alerta la població.


A continuació, a la plaça Vella, el Mag Gerard presenta el Xarlatà Màgic


A 2/4 d’1 de la nit, a la plaça Nova, ball amb TRÀFIC, una de les bandes de versions ambmés recorregut farà parada a la fira i ensrecordarà temes d’ahir i d’avui. (Col·labora: AJA.)


AddThis Social Bookmark Button


Cerca al Calendari