Ajuntament Alcover

Comunicació > Agenda Alcoverenca
Agenda Alcoverenca
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar
iCal
iCal
Imprimir
Imprimir
Esdeveniment: 'M2M Alcover' Print
  Altres
Data: diumenge, març 26, 2017 - 09:00

L'Ajuntament d'Alcover ha organitzat, per primera vegada, un mercat d'intercanvi i de segona mà sota el títol M2M Alcover.  La primera edició tindrà lloc el proper diumenge 26 de març de 10h a 14h a la Plaça lluís Companys.

Es tracta d'un mercat obert a tothom, pensat perquè tots els alcoverencs, i persones interessades d'arreu del territori, puguin exposar els seus objectes i a la vegada puguin intercanviar-los.  La previsió és que aquesta iniciativa es realitzi tres cops a l'any; tot i que en funció de la seva acceptació per part dels paradistes i els visitants, es valorarà la possibilitat d'ampliar les edicions.

El Mercat de segona mà i d’intercanvi és un espai que té l’objectiu de donar una nova vida als objectes, per tal de practicar les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar;  així com promoure el consum responsable. S’hi podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes de segona mà com llibres, mobles, roba, complements, aparells elèctrics, productes col·leccionables o jocs, entre d'altres.

Els articles que es poden intercanviar o vendre han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima. El mercat té la voluntat de donar un nou ús als productes i reutilitzar-los i per aquest motiu es demana que tinguin unes condicions òptimes.

Per participar i exposar en una parada al M2M Alcover cal fer la inscripció mitjançant via telemàtica a través del següent formulari.  En ell s’haurà d’anotar les dades bàsiques dels  interessats en prendre-hi part i indicar els objectes que s’exposaran i es vendran. El període per fer la incripció, que és gratuïta, finalitza el diumenge 19 de març.

Bases 

AddThis Social Bookmark Button


Cerca al Calendari