Ajuntament Alcover

Comunicació > Agenda Alcoverenca
Agenda Alcoverenca
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar
iCal
iCal
Imprimir
Imprimir
Esdeveniment: 'Roda d'Art' Print
  Exposicions
Data: dimecres, octubre 12, 2016 - 18:00

Ianuguració de l'exposició Itinerant Roda d'Art a càrrec del Sr. Josep Santesmases, president de l´Institut Ramon Muntaner

 

Dimecres 12 d'octubre, a les 18:00 h

al Convent de les Arts

 

La segona edició de la recuperada Roda d'Art impulsada pel Centre d'estudis Alcoverencs conjuntament amb el Centre d’Estudis del Gaià, Centre d’Estudis Canongins Ponç del Castellví, Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar, Centre d’Estudis d’Altafulla, Institut d’Estudis Vallencs, i l'Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona presenta una exposició de pintures de Joan Cunillera. 

Cunillera, nascut a Vila-rodona l'any 1933 i resident a Santes Creus des de la seva joventut, ha creat expressament per aquesta exposició itinerant un conjunt d'obra nova, que si bé segueix les traces característiques dels darrers anys, com sempre té la virtut de sorprendre'ns en un joc de colors valents i intensos, entrellaçats per assolir harmonia i delicadesa. Devessall de colors que com una riuada inunden un món interior extret en bona part de la bellesa del seu entorn de vida: Santes Creus i els arbres del seu paisatge quotidià.

Amb aquesta proposta expositiva es vol retre homenatge i reconeixement a la llarga, suggestiva, valuosa i generosa trajectòria artística de Joan Cunillera.

AddThis Social Bookmark Button


Cerca al Calendari