Ajuntament Alcover

Comunicació > Agenda Alcoverenca
Agenda Alcoverenca
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar
iCal
iCal
Imprimir
Imprimir
Esdeveniment: 'Montse Castellà' Print
  Concerts, Ball i Música
Data: divendres, juliol 09, 2021
Duració: Tot el dia

Montse Castellà

Presenta Salicòrnia - Cançó d'autor

Divendres 9 de juliol | 22:00h | Mas de Forès

O si vols puja a peu: 20:30h | Església Vella

Gratuït amb inscripció

----- INSCRIPCIONS ------

La cantautora ebrenca presenta el seu 5è disc que inclou 12 noves cançons, entre les quals un duet amb Lluís Llach ('Vull') i una versió al català d'un tema de Joan Baez ('Rovell i diamants'). Després d'haver collaborat amb Txarango i Paco Ibáñez al seu anterior treball, l'activista tortosina torna amb el que és el seu millor disc fins ara.

La salicòrnia és una planta de poc més d'un pam que es troba a zones costaneres i als màrgens dels aiguamolls i que creix de manera espontània i constant, com les melodies. Resistent a la sal i arrelada a la terra, defensa el litoral Mediterrani amb les seues raïls i fa de protecció natural de les platges davant dels temporals marítims. En estes situacions difícils, de vegades es troba sola i desemparada, com los humans davant la vida.

S'usa amb finalitats culinàries (dos dels seus altres noms són espàrrec de mar i amanida de pobre) i té qualitats medicinals: va bé per a curar ferides, com les cançons. Coneguda també com a sosa, amb ella es feia sabó i vidre. Mantenia nets lo cos i la mirada. Com la música. Durant l'any és verda i a la tardor canvia al roig intens. Los colors de l'ecologia i la revolució.

Les cançons d'este disc són com la salicòrnia: alegres, valentes, guaridores, intrèpides i resilients i estan fetes sense pressa, com un esmorzar de diumenge, com lo creixement d'una planta. La música com a última trinxera. La cultura com a eina de transformació social, com a línia de defensa. Són cançons de llum, llibertat i somriures. Històries quotidianes que vos emocionaran. Salicòrnia: un cor dolç i salvatge que us bombejarà rius de vida. Bateguem junts?

Pugem a peu!

Si et ve de gust, sortida a peu des de l'Església Vella a les 20:30h i sopar de motxilla a l'arribar. La tornada es fa enmig de la nit, porta la teva llanterna!


Programació Cultura Alcover Estiu 2021

Descarrega't el programa

 

 

 

 

AddThis Social Bookmark Button


Cerca al Calendari