Ajuntament Alcover

Comunicació > Agenda Alcoverenca
Agenda Alcoverenca
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar
iCal
iCal
Imprimir
Imprimir
Esdeveniment: 'ACTE DE FE - Música' Print
  Espectacles / Teatre
Data: diumenge, maig 23, 2021
Duració: Tot el dia

 ACTE DE FE

Grandia / Martorell / Vilajuana

Diumenge 23 de maig  | 19:00h | Convent de les Arts

Preu: General - 11€ / Carnet CA - 8€

Espectacle inclòs al programa Suport a la Creació - FiraTàrrega, en coproducció amb Fira Mediterrània, Eufònic, Konvent.0 i Convent de les Arts

Acte de fe és una exploració de la nostra relació amb la tecnologia, les similituts amb la que tenim amb la religió, de les eines implicades en ambdós processos (jerarquia, simbologia i iconografia, la gestió de l'ànima, poder, arquitectura…), i de l'impacte que té aquesta relació en nosaltres mateixos.   

La recerca pren forma de ceremònia sonora, amb Marc Vilajuana a la veu, Adrià Grandia a la viola de roda i sintetitzador modular, Carlos Martorell als sintetitzadors i artiphon, i una intel.ligència artificial entrenada amb 11.000 partitures religioses en total: de l'edat mitjana i renaixement per a la primera meitat de la peça, i material tradicional per la segona. A més, ens escolta i toca a temps real amb nosaltres durant tot el recorregut.   

Acte de fe entrelliga els rites de pas amb els protocols de xarxes, la simbologia litúrgica i el MIDI com a canals de comunicació, l'ànima i el perfil digital, i explora les jerarquies establertes per presentar en un sol pla humanitat i màquina/déu.   

"Cap eina és neutral, totes porten associades les creences i biaixos dels seus creadors."  Lauren McCarthy

Espectacle recomanat per a tots els públics.

És imprescindible adquirir les entrades anticipades a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada.


Descarrega't el programa

AddThis Social Bookmark Button


Cerca al Calendari