Ajuntament Alcover

Comunicació > Agenda Alcoverenca
Agenda Alcoverenca
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar
iCal
iCal
Imprimir
Imprimir
Esdeveniment: 'CARMEN de Bizet - Liceu a la Fresca' Print
  Espectacles / Teatre
Data: dissabte, juny 20, 2020 - 22:00

CARMEN de Bizet

Liceu a la Fresca

Òpera a la pantalla de cinema del Convent de les Arts

Dissabte 20 de juny | 22:00 h | Convent de les Arts
Entrada Gratuïta *

* És imprescindible agafar entrada anticipada a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada.

Adquireix Entrades

Mesures de seguretat

En una Sevilla popular, plena de vida i de color, l'enfrontament entre la gitana que defensa amb passió el seu personal sentit de la llibertat i la mentalitat possessiva i convencionalment masculina del soldat navarrès, porten a una tragèdia. 

Don José, foll de gelosia, dóna mort a la seva estimada Carmen, que ha deixat d'estimar-lo i vol seguir el matador Escamillo, que depassa de molt el context argumentari que l'hauria pogut fer caure en una Andalusia tòpica de toreros i castanyoles. 

En aquesta Espanya creada per Bizet dominen la passionalitat i l'instint dels conflictes més primaris, tractats amb una dimensió universal que ha fet d’aquesta òpera una obra clàssica de la cultura occidental i que ha emocionat generacions d'espectadors arreu del món. 

Amb aquest títol, el director escènic Calixto Bieito va debutar en el món de l’òpera, en el marc d’un ja llunyà Festival de Peralada del 1999 —mesos abans de la reobertura del Liceu— i amb un muntatge que després s’ha reposat en diversos teatres nacionals (incloent-hi el Liceu) i internacionals.

AddThis Social Bookmark Button


Cerca al Calendari