Ajuntament Alcover

Comunicació > Agenda Alcoverenca
Agenda Alcoverenca
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar
iCal
iCal
Imprimir
Imprimir
Esdeveniment: 'Jornada de voluntariat: Neteja a la zona del pont dels Moros' Print
  Altres
Data: diumenge, maig 12, 2019 - 10:00
Duració: 3 Hores

https://www.alcover.cat/images/stories/destacades/equipaments/Pont_dels_Moros_Alcover.jpg

La Regidoria de medi ambient de l'Ajuntament d'Alcover ha organitzat, el proper diumenge 12 de maig, una jornada de voluntariat de neteja a la zona del pont dels Moros per tal de millorar el seu estat de conservació.

L'objectiu d'aquesta jornada és netejar aquesta zona emblemàtica d'Alcover de llaunes, papers i altres deixalles que la gent incívica ha llençat i, al mateix temps, descobrir, apropar i senfsibilitzar els participants del valuós patrimoni natural i cultural d'aquest indret.

Aquesta actuació s'emmarca dins la setmana europea de la prevenció de residus o de la campanya let's clean up europe, una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc...

L'activitat és gratuïta i apte per a totes les edats, i els participants s'han d'inscriure abans del 9 de maig. La trobada serà a les 10h al final del camí de Tarragona (Mas de les Destrals) i a les 13h es finalitzarà l'activitat.

És molt important anar ben calçat (tancat, no sandàlies), amb roba còmode, portar crema protectora i els menors d’edat hauran de venir acompanyats d’un adult responsable.

Inscripcions

 

AddThis Social Bookmark Button


Cerca al Calendari