Ajuntament Alcover

Comunicació > Agenda Alcoverenca
Agenda Alcoverenca
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar
iCal
iCal
Imprimir
Imprimir
Vista Plana diumenge, juny 20, 2021
 setembre 2018octubre 2018novembre 2018
dilluns, octubre 01, 2018
Actes commemoratius 1 d'octubre (19:30)

AddThis Social Bookmark Buttondiumenge, octubre 07, 2018
Josafat - Circ (18:00)

AddThis Social Bookmark Buttondijous, octubre 11, 2018
Fira de Bandolers 2018 (Tot el dia)

Fira de Bandolers d'Alcover

Dimecres 10 d’octubre

20:00 h, a l’església Vella, acte de presentació de l’etiqueta de la Rosita Fira de Bandolers 2018. Sigues el primer a tastar la Rosita de les festes amb les primeres avellanes torrades de la temporada. Tot amenitzat amb l’actuació musical del grup alcoverenc All covers.

 

Dijous 11 d’octubre

-   A les 16:30 h, a la sortida de l’escola per l’entrada del carrer de les Rodes, cercavila Bandolera,petits i grans gaudirem d’una cercavila acompanyats del gegant Bandoler Pere Voltor i d’alguna sorpresa més. La cercavila acabarà a Ca Cosme on podrem gaudir d’un berenar de coca i xocolata. (COL: Colla Gegantera d’Alcover)

A continuació, al vestíbul de Ca Cosme, conta contes Bandoler. (Organitza: Biblioteca Municipal d’Alcover)

-   A les 18:45 h, al so de l'antiga sirena del sindicat, arribada dels bandolers a la vila d'Alcover.

-   A  les 19:00 h,  a Ca Cosme, inauguracióde la XVI edició de la Fira de Bandolers a càrrec de Joan Olivella Ricart  Diputat dels Serveis d'Assistència al Ciutadà de la Diputació de Tarragona.

-   A continuació, a la Sala noble de Ca Cosme, arriben els Bandolers a la vila d’Alcover. (Col·labora: Grup de Teatre la Resclosa)

-   A les 20:00 h, al Museu d’Alcover, inauguració de l’exposició“No oblidis el camí”.A càrrec de  Jordi Isern. Visita gratuïta.

-     A les 20:00 h, a l’església Vella,seguint els passos dels Morells i els Voltors, sortida nocturna per la vall del Glorieta. (Organitza: CEDA)

-     A les 20:00 h, al Casal Popular la Bretxa, inauguració de l'exposició del 1r concurs fotogràfic Racons de la vila d'Alcover.

-   A continuació, al Casal Popular la Bretxa, presentació del licor Rom Borbó i obertura de la Taverna.

- A 00:00 h, a la plaça Nova, ball de fira amb l’orquestra Hotel Cochambre. Acabarem la nit amb DiscoChambre.

 

Divendres 12 d’octubre

A les 10:00 h al Pavelló Municipal d’Esports, bicicletada popular. (Organitza: Club Ciclista Alcover)

A les 11:00 h a l’entorn de la plaça del Portal, de l’església Vella, del carrer Major i de l’avinguda de Reus, inici de la mostra d’oficis i arts tradicionals, productes gastronòmics i degustació de productes de la terra.

-   A les 11:30 h / 12:30 h, a la plaça  Rubert,  espectacle teatral “El conte Bandoler”. Això era i no era, fa molt de temps en l’antiga vila d’Alcover, un home que sense voler-ho va acabar convertint-se en bandoler. ** Espectacle infantil

A les 12:30 h, al Casal Popular la Bretxa, obertura de la Taverna.

- A les 13:00 h  a la plaça Nova, obertura de la Gran Taverna dels Bandolers. Espai emblemàtic on vilatans i no vilatans podreu gaudir d’una oferta gastronòmica, teatral, musical i sobretot amb molta gresca a l’estil bandoler.  *** NOVETAT

- A les 16:00 h a la plaça Nova,  cafè-concert amb Toca’m el Xotis & friends, a la Gran Taverna dels Bandolers. 

- A les 17:30 ha l’entorn de la plaça del Portal, de l’església Vella, del carrer Major i de l’avinguda de Reus, obertura de la mostra d’oficis, arts tradicionals i productes gastronòmics.

- A les 17:30 h / 18:30 h, a la plaça  Rubert,  espectacle teatral “El conte Bandoler”. Això era i no era, fa molt de temps en l’antiga vila d’Alcover, un home que sense voler-ho va acabar convertint-se en bandoler. ** Espectacle infantil

- A les 17:30 a Ca Cosme,  Inauguració de l’exposició dels vestits nous de la Colla de Diables Bruixots d’Alcover.

- A les 18:00 h a Ca Cosme,conferència històrica “Morells i Voltors. El bandolerisme a Alcover en l’època moderna” a càrrec del Dr. Valentí Gual Vilà, professor d’Història (Universitat de Barcelona).

Bandolers a la vila d’Alcover, Morells i Voltors volem provocar un somriure murri a tots els alcoverencs i foranis amb les nostres batusses, i amb la picaresca entre bandolers, vilatans i autoritats.  Sereu part implicada de totes les nostres trifulgues!

- A les 18 h / 19 h / 20 h, a l'església Vella,espectacle teatral “La comèdia dels murris”. Quan la moral es corromp ja no hi ha aturador per a frenar la disbauxa. Tot és possible quan allò que és immoral es torna en la llei del més murri. **Acompanyament musical al següent racó escènic. (Col·labora: EMMA)

A les 18:20 h / 19:20 h / 20:20 h, a la plaça Vella. Espectacle teatral “Esbatussada bandolera”. En una fira com la d’Alcover les bosses van ben plenes. I bandolers, tant Morells cadells com Voltors nyerros es voldran fer amb aquests botins. Aneu amb molt de compte! **Acompanyament musical al següent racó escènic. (Col·labora: EMMA)

- A les 18:40 h / 19:40 h / 20:40 h, a la plaça Nova, espectacle teatral “Benvinguts a la taverna dels bandolers!”. Un lloc on podreu esbravar-vos sense embuts. Però vigileu què feu, no sigui el cas que us trobeu amb un bandoler que vulgui mesurar-vos per les paraules que dieu.

- A les 19:00 h / 20:00 h, a la plaça Nova, Històries i cançons a la taverna dels bandolers. Si ets capaç de resoldre tots els enigmes que plantegen els joglars que ronden per la vila, seràs ben recompensat! Porta el diari de la Fira i et serà més fàcil!.   (Grup teatre la Resclosa)

- A les 19:00 h, al Museu d’Alcover,inauguració de la Roda d’Art 2018 amb Leix Antillach-Leix. EIUs – enformacions íntimes universals.  (ORG: El Centre d’Estudis Alcoverencs)

A les 20:30 h, al Casal Popular la Bretxa, música en viu amb el grup BASSAX.

- A les 22:00 h, a  la plaça Nova, espectacle teatral “La taverna dels embolics”. Després d’una jornada força atrafegada tothom acaba a la taverna. I tot és possible quan tothom s’esbrava. Vigileu què heu fet durant el dia, perquè al vespre pot passar-vos-en comptes.

A continuació, a la plaça Nova,  concert amb la banda de la Taverna dels Bandolers Fenya Rai.

-A les 00:30 h al Pavelló,concert de Fira, amb The Dalton Band i Hey! Pachucos.

Dissabte 13 d’octubre

Durant el matí,carrers i aparadors guarnits! L’Associació de Comerciants d’Alcover ens convidarà a sortir de casa i mentre passegem podrem gaudir dels aparadors guarnits que han preparat per a les festes.

A les 9:00 h a la plaça Nova, obertura de la Gran Taverna dels Bandolers. Espai emblemàtic on vilatans i no vilatans podreu gaudir d’una oferta gastronòmica, teatral, musical i sobretot amb molta gresca  a l’estil bandoler.  *** NOVETAT

A les 11:00 h del matí, a la plaça Vella, la Bandolerada. Grans i petits apunteu-vos a una de les propostes de la Fira més atrevida i suggeridora. Busca la millor disfressa de bandoler/a i surt al carrer. No hi pots faltar!.

- A les 11:00 h a l’entorn de la plaça del Portal, de l’església Vella, del carrer Major i de l’avinguda de Reus,mostra d’oficis i arts tradicionals, productes gastronòmics i degustació de productes de la terra.

- A les 11:30 h / 12:30 h, a la plaça  Rubert,  espectacle teatral “El conte Bandoler”. Això era i no era, fa molt de temps en l’antiga vila d’Alcover, un home que sense voler-ho va acabar convertint-se en bandoler. ** Espectacle infantil

- A les 12:30 h, a la plaça Nova -  parada de la Rosita,   entrega del premi al guanyador de l’etiqueta de la ROSITA. Tot amenitzat amb Kukupraks Batucada.

- A les 13:00 h,al Casal Popular la Bretxa, música en viu amb JUERIA i l’espectacle “Folkmenc”.

- A les 16:00 h, XVI baixada d’ORNISBANDOLERS, per als més valents, per als més porucs, per als infants, per als joves i els no tan joves… la baixada d’ORNIS més esbojarrada de la comarca ja és aquí! Prepareu crispetes, cadires i rialles… les andròmines no decebran a ningú!

- En finalitzar la cursa, la Txaranga de l’EMMA ens acompanyarà fins al cor de la Fira. (Organitza: Regidoria de Joventut. Col·labora: ADF iEMMA.)

- A les 17:30 ha l’entorn de la plaça del Portal, de l’església Vella, del carrer Major i de l’avinguda de Reus, obertura de la mostra d’oficis, arts tradicionals i productes gastronòmics

- A les 17:30 h / 18:30 h, a la plaça  Rubert,  espectacle teatral “El conte Bandoler”. Això era i no era, fa molt de temps en l’antiga vila d’Alcover, un home que sense voler-ho va acabar convertint-se en bandoler. ** Espectacle infantil

A les 19:00 h, al Casal Popular la Bretxa, obertura de la Taverna.

- A les 18:30 h, a la plaça Lluís Companys,Diada Castellera de la Fira amb els Xiquets de Vila-seca, els Torraires de Montblanc i els Xiquets d'Alcover. 

- A les 18 h / 19 h / 20 h, a l'església Vella,espectacle teatral “La comèdia dels murris”. Quan la moral es corromp ja no hi ha aturador per a frenar la disbauxa. Tot és possible quan allò que és immoral es torna en la llei del més murri. **Acompanyament musical al següent racó escènic. (Col·labora: EMMA)

A les 18:20 h / 19:20 h / 20:20 h, a la plaça Vella. Espectacle teatral “Esbatussada bandolera”. En una fira com la d’Alcover les bosses van ben plenes. I bandolers, tant Morells cadells com Voltors nyerros, es voldran fer amb aquests botins. Aneu amb molt de compte! **Acompanyament musical al següent racó escènic. (Col·labora: EMMA)

A les 18:40 h / 19:40 h / 20:40 h, a la plaça Nova, espectacle teatral “Benvinguts a la taverna dels bandolers!”. Benvinguts al lloc on podreu esbravar-vos sense embuts. Però vigileu què feu, no sigui el cas que us trobeu amb un bandoler que vulgui mesurar-vos per les paraules que dieu.

A les 19:00 h / 20:00 h, a la plaça Nova, històries i cançons a la taverna dels bandolers. Si ets capaç de resoldre tots els enigmes que plantegen els joglars que ronden per la vila, seràs ben recompensat! Porta el diari de la Fira i et serà més fàcil!.   (Grup teatre la Resclosa)

A les 22:00 h, a  la plaça Nova,espectacle teatral “La taverna dels embolics”. Després d’una jornada força atrafegada tothom acaba a la taverna. I tot és possible quan tothom s’esbrava. Vigileu què heu fet durant el dia, perquè al vespre pot passar-vos-en comptes.

A...

AddThis Social Bookmark Buttondivendres, octubre 12, 2018
Fira de Bandolers 2018 (Tot el dia)

Fira de Bandolers d'Alcover

Dimecres 10 d’octubre

20:00 h, a l’església Vella, acte de presentació de l’etiqueta de la Rosita Fira de Bandolers 2018. Sigues el primer a tastar la Rosita de les festes amb les primeres avellanes torrades de la temporada. Tot amenitzat amb l’actuació musical del grup alcoverenc All covers.

 

Dijous 11 d’octubre

-   A les 16:30 h, a la sortida de l’escola per l’entrada del carrer de les Rodes, cercavila Bandolera,petits i grans gaudirem d’una cercavila acompanyats del gegant Bandoler Pere Voltor i d’alguna sorpresa més. La cercavila acabarà a Ca Cosme on podrem gaudir d’un berenar de coca i xocolata. (COL: Colla Gegantera d’Alcover)

A continuació, al vestíbul de Ca Cosme, conta contes Bandoler. (Organitza: Biblioteca Municipal d’Alcover)

-   A les 18:45 h, al so de l'antiga sirena del sindicat, arribada dels bandolers a la vila d'Alcover.

-   A  les 19:00 h,  a Ca Cosme, inauguracióde la XVI edició de la Fira de Bandolers a càrrec de Joan Olivella Ricart  Diputat dels Serveis d'Assistència al Ciutadà de la Diputació de Tarragona.

-   A continuació, a la Sala noble de Ca Cosme, arriben els Bandolers a la vila d’Alcover. (Col·labora: Grup de Teatre la Resclosa)

-   A les 20:00 h, al Museu d’Alcover, inauguració de l’exposició“No oblidis el camí”.A càrrec de  Jordi Isern. Visita gratuïta.

-     A les 20:00 h, a l’església Vella,seguint els passos dels Morells i els Voltors, sortida nocturna per la vall del Glorieta. (Organitza: CEDA)

-     A les 20:00 h, al Casal Popular la Bretxa, inauguració de l'exposició del 1r concurs fotogràfic Racons de la vila d'Alcover.

-   A continuació, al Casal Popular la Bretxa, presentació del licor Rom Borbó i obertura de la Taverna.

- A 00:00 h, a la plaça Nova, ball de fira amb l’orquestra Hotel Cochambre. Acabarem la nit amb DiscoChambre.

 

Divendres 12 d’octubre

A les 10:00 h al Pavelló Municipal d’Esports, bicicletada popular. (Organitza: Club Ciclista Alcover)

A les 11:00 h a l’entorn de la plaça del Portal, de l’església Vella, del carrer Major i de l’avinguda de Reus, inici de la mostra d’oficis i arts tradicionals, productes gastronòmics i degustació de productes de la terra.

-   A les 11:30 h / 12:30 h, a la plaça  Rubert,  espectacle teatral “El conte Bandoler”. Això era i no era, fa molt de temps en l’antiga vila d’Alcover, un home que sense voler-ho va acabar convertint-se en bandoler. ** Espectacle infantil

A les 12:30 h, al Casal Popular la Bretxa, obertura de la Taverna.

- A les 13:00 h  a la plaça Nova, obertura de la Gran Taverna dels Bandolers. Espai emblemàtic on vilatans i no vilatans podreu gaudir d’una oferta gastronòmica, teatral, musical i sobretot amb molta gresca a l’estil bandoler.  *** NOVETAT

- A les 16:00 h a la plaça Nova,  cafè-concert amb Toca’m el Xotis & friends, a la Gran Taverna dels Bandolers. 

- A les 17:30 ha l’entorn de la plaça del Portal, de l’església Vella, del carrer Major i de l’avinguda de Reus, obertura de la mostra d’oficis, arts tradicionals i productes gastronòmics.

- A les 17:30 h / 18:30 h, a la plaça  Rubert,  espectacle teatral “El conte Bandoler”. Això era i no era, fa molt de temps en l’antiga vila d’Alcover, un home que sense voler-ho va acabar convertint-se en bandoler. ** Espectacle infantil

- A les 17:30 a Ca Cosme,  Inauguració de l’exposició dels vestits nous de la Colla de Diables Bruixots d’Alcover.

- A les 18:00 h a Ca Cosme,conferència històrica “Morells i Voltors. El bandolerisme a Alcover en l’època moderna” a càrrec del Dr. Valentí Gual Vilà, professor d’Història (Universitat de Barcelona).

Bandolers a la vila d’Alcover, Morells i Voltors volem provocar un somriure murri a tots els alcoverencs i foranis amb les nostres batusses, i amb la picaresca entre bandolers, vilatans i autoritats.  Sereu part implicada de totes les nostres trifulgues!

- A les 18 h / 19 h / 20 h, a l'església Vella,espectacle teatral “La comèdia dels murris”. Quan la moral es corromp ja no hi ha aturador per a frenar la disbauxa. Tot és possible quan allò que és immoral es torna en la llei del més murri. **Acompanyament musical al següent racó escènic. (Col·labora: EMMA)

A les 18:20 h / 19:20 h / 20:20 h, a la plaça Vella. Espectacle teatral “Esbatussada bandolera”. En una fira com la d’Alcover les bosses van ben plenes. I bandolers, tant Morells cadells com Voltors nyerros es voldran fer amb aquests botins. Aneu amb molt de compte! **Acompanyament musical al següent racó escènic. (Col·labora: EMMA)

- A les 18:40 h / 19:40 h / 20:40 h, a la plaça Nova, espectacle teatral “Benvinguts a la taverna dels bandolers!”. Un lloc on podreu esbravar-vos sense embuts. Però vigileu què feu, no sigui el cas que us trobeu amb un bandoler que vulgui mesurar-vos per les paraules que dieu.

- A les 19:00 h / 20:00 h, a la plaça Nova, Històries i cançons a la taverna dels bandolers. Si ets capaç de resoldre tots els enigmes que plantegen els joglars que ronden per la vila, seràs ben recompensat! Porta el diari de la Fira i et serà més fàcil!.   (Grup teatre la Resclosa)

- A les 19:00 h, al Museu d’Alcover,inauguració de la Roda d’Art 2018 amb Leix Antillach-Leix. EIUs – enformacions íntimes universals.  (ORG: El Centre d’Estudis Alcoverencs)

A les 20:30 h, al Casal Popular la Bretxa, música en viu amb el grup BASSAX.

- A les 22:00 h, a  la plaça Nova, espectacle teatral “La taverna dels embolics”. Després d’una jornada força atrafegada tothom acaba a la taverna. I tot és possible quan tothom s’esbrava. Vigileu què heu fet durant el dia, perquè al vespre pot passar-vos-en comptes.

A continuació, a la plaça Nova,  concert amb la banda de la Taverna dels Bandolers Fenya Rai.

-A les 00:30 h al Pavelló,concert de Fira, amb The Dalton Band i Hey! Pachucos.

Dissabte 13 d’octubre

Durant el matí,carrers i aparadors guarnits! L’Associació de Comerciants d’Alcover ens convidarà a sortir de casa i mentre passegem podrem gaudir dels aparadors guarnits que han preparat per a les festes.

A les 9:00 h a la plaça Nova, obertura de la Gran Taverna dels Bandolers. Espai emblemàtic on vilatans i no vilatans podreu gaudir d’una oferta gastronòmica, teatral, musical i sobretot amb molta gresca  a l’estil bandoler.  *** NOVETAT

A les 11:00 h del matí, a la plaça Vella, la Bandolerada. Grans i petits apunteu-vos a una de les propostes de la Fira més atrevida i suggeridora. Busca la millor disfressa de bandoler/a i surt al carrer. No hi pots faltar!.

- A les 11:00 h a l’entorn de la plaça del Portal, de l’església Vella, del carrer Major i de l’avinguda de Reus,mostra d’oficis i arts tradicionals, productes gastronòmics i degustació de productes de la terra.

- A les 11:30 h / 12:30 h, a la plaça  Rubert,  espectacle teatral “El conte Bandoler”. Això era i no era, fa molt de temps en l’antiga vila d’Alcover, un home que sense voler-ho va acabar convertint-se en bandoler. ** Espectacle infantil

- A les 12:30 h, a la plaça Nova -  parada de la Rosita,   entrega del premi al guanyador de l’etiqueta de la ROSITA. Tot amenitzat amb Kukupraks Batucada.

- A les 13:00 h,al Casal Popular la Bretxa, música en viu amb JUERIA i l’espectacle “Folkmenc”.

- A les 16:00 h, XVI baixada d’ORNISBANDOLERS, per als més valents, per als més porucs, per als infants, per als joves i els no tan joves… la baixada d’ORNIS més esbojarrada de la comarca ja és aquí! Prepareu crispetes, cadires i rialles… les andròmines no decebran a ningú!

- En finalitzar la cursa, la Txaranga de l’EMMA ens acompanyarà fins al cor de la Fira. (Organitza: Regidoria de Joventut. Col·labora: ADF iEMMA.)

- A les 17:30 ha l’entorn de la plaça del Portal, de l’església Vella, del carrer Major i de l’avinguda de Reus, obertura de la mostra d’oficis, arts tradicionals i productes gastronòmics

- A les 17:30 h / 18:30 h, a la plaça  Rubert,  espectacle teatral “El conte Bandoler”. Això era i no era, fa molt de temps en l’antiga vila d’Alcover, un home que sense voler-ho va acabar convertint-se en bandoler. ** Espectacle infantil

A les 19:00 h, al Casal Popular la Bretxa, obertura de la Taverna.

- A les 18:30 h, a la plaça Lluís Companys,Diada Castellera de la Fira amb els Xiquets de Vila-seca, els Torraires de Montblanc i els Xiquets d'Alcover. 

- A les 18 h / 19 h / 20 h, a l'església Vella,espectacle teatral “La comèdia dels murris”. Quan la moral es corromp ja no hi ha aturador per a frenar la disbauxa. Tot és possible quan allò que és immoral es torna en la llei del més murri. **Acompanyament musical al següent racó escènic. (Col·labora: EMMA)

A les 18:20 h / 19:20 h / 20:20 h, a la plaça Vella. Espectacle teatral “Esbatussada bandolera”. En una fira com la d’Alcover les bosses van ben plenes. I bandolers, tant Morells cadells com Voltors nyerros, es voldran fer amb aquests botins. Aneu amb molt de compte! **Acompanyament musical al següent racó escènic. (Col·labora: EMMA)

A les 18:40 h / 19:40 h / 20:40 h, a la plaça Nova, espectacle teatral “Benvinguts a la taverna dels bandolers!”. Benvinguts al lloc on podreu esbravar-vos sense embuts. Però vigileu què feu, no sigui el cas que us trobeu amb un bandoler que vulgui mesurar-vos per les paraules que dieu.

A les 19:00 h / 20:00 h, a la plaça Nova, històries i cançons a la taverna dels bandolers. Si ets capaç de resoldre tots els enigmes que plantegen els joglars que ronden per la vila, seràs ben recompensat! Porta el diari de la Fira i et serà més fàcil!.   (Grup teatre la Resclosa)

A les 22:00 h, a  la plaça Nova,espectacle teatral “La taverna dels embolics”. Després d’una jornada força atrafegada tothom acaba a la taverna. I tot és possible quan tothom s’esbrava. Vigileu què heu fet durant el dia, perquè al vespre pot passar-vos-en comptes.

A...

AddThis Social Bookmark Buttondissabte, octubre 13, 2018
Fira de Bandolers 2018 (Tot el dia)

Fira de Bandolers d'Alcover

Dimecres 10 d’octubre

20:00 h, a l’església Vella, acte de presentació de l’etiqueta de la Rosita Fira de Bandolers 2018. Sigues el primer a tastar la Rosita de les festes amb les primeres avellanes torrades de la temporada. Tot amenitzat amb l’actuació musical del grup alcoverenc All covers.

 

Dijous 11 d’octubre

-   A les 16:30 h, a la sortida de l’escola per l’entrada del carrer de les Rodes, cercavila Bandolera,petits i grans gaudirem d’una cercavila acompanyats del gegant Bandoler Pere Voltor i d’alguna sorpresa més. La cercavila acabarà a Ca Cosme on podrem gaudir d’un berenar de coca i xocolata. (COL: Colla Gegantera d’Alcover)

A continuació, al vestíbul de Ca Cosme, conta contes Bandoler. (Organitza: Biblioteca Municipal d’Alcover)

-   A les 18:45 h, al so de l'antiga sirena del sindicat, arribada dels bandolers a la vila d'Alcover.

-   A  les 19:00 h,  a Ca Cosme, inauguracióde la XVI edició de la Fira de Bandolers a càrrec de Joan Olivella Ricart  Diputat dels Serveis d'Assistència al Ciutadà de la Diputació de Tarragona.

-   A continuació, a la Sala noble de Ca Cosme, arriben els Bandolers a la vila d’Alcover. (Col·labora: Grup de Teatre la Resclosa)

-   A les 20:00 h, al Museu d’Alcover, inauguració de l’exposició“No oblidis el camí”.A càrrec de  Jordi Isern. Visita gratuïta.

-     A les 20:00 h, a l’església Vella,seguint els passos dels Morells i els Voltors, sortida nocturna per la vall del Glorieta. (Organitza: CEDA)

-     A les 20:00 h, al Casal Popular la Bretxa, inauguració de l'exposició del 1r concurs fotogràfic Racons de la vila d'Alcover.

-   A continuació, al Casal Popular la Bretxa, presentació del licor Rom Borbó i obertura de la Taverna.

- A 00:00 h, a la plaça Nova, ball de fira amb l’orquestra Hotel Cochambre. Acabarem la nit amb DiscoChambre.

 

Divendres 12 d’octubre

A les 10:00 h al Pavelló Municipal d’Esports, bicicletada popular. (Organitza: Club Ciclista Alcover)

A les 11:00 h a l’entorn de la plaça del Portal, de l’església Vella, del carrer Major i de l’avinguda de Reus, inici de la mostra d’oficis i arts tradicionals, productes gastronòmics i degustació de productes de la terra.

-   A les 11:30 h / 12:30 h, a la plaça  Rubert,  espectacle teatral “El conte Bandoler”. Això era i no era, fa molt de temps en l’antiga vila d’Alcover, un home que sense voler-ho va acabar convertint-se en bandoler. ** Espectacle infantil

A les 12:30 h, al Casal Popular la Bretxa, obertura de la Taverna.

- A les 13:00 h  a la plaça Nova, obertura de la Gran Taverna dels Bandolers. Espai emblemàtic on vilatans i no vilatans podreu gaudir d’una oferta gastronòmica, teatral, musical i sobretot amb molta gresca a l’estil bandoler.  *** NOVETAT

- A les 16:00 h a la plaça Nova,  cafè-concert amb Toca’m el Xotis & friends, a la Gran Taverna dels Bandolers. 

- A les 17:30 ha l’entorn de la plaça del Portal, de l’església Vella, del carrer Major i de l’avinguda de Reus, obertura de la mostra d’oficis, arts tradicionals i productes gastronòmics.

- A les 17:30 h / 18:30 h, a la plaça  Rubert,  espectacle teatral “El conte Bandoler”. Això era i no era, fa molt de temps en l’antiga vila d’Alcover, un home que sense voler-ho va acabar convertint-se en bandoler. ** Espectacle infantil

- A les 17:30 a Ca Cosme,  Inauguració de l’exposició dels vestits nous de la Colla de Diables Bruixots d’Alcover.

- A les 18:00 h a Ca Cosme,conferència històrica “Morells i Voltors. El bandolerisme a Alcover en l’època moderna” a càrrec del Dr. Valentí Gual Vilà, professor d’Història (Universitat de Barcelona).

Bandolers a la vila d’Alcover, Morells i Voltors volem provocar un somriure murri a tots els alcoverencs i foranis amb les nostres batusses, i amb la picaresca entre bandolers, vilatans i autoritats.  Sereu part implicada de totes les nostres trifulgues!

- A les 18 h / 19 h / 20 h, a l'església Vella,espectacle teatral “La comèdia dels murris”. Quan la moral es corromp ja no hi ha aturador per a frenar la disbauxa. Tot és possible quan allò que és immoral es torna en la llei del més murri. **Acompanyament musical al següent racó escènic. (Col·labora: EMMA)

A les 18:20 h / 19:20 h / 20:20 h, a la plaça Vella. Espectacle teatral “Esbatussada bandolera”. En una fira com la d’Alcover les bosses van ben plenes. I bandolers, tant Morells cadells com Voltors nyerros es voldran fer amb aquests botins. Aneu amb molt de compte! **Acompanyament musical al següent racó escènic. (Col·labora: EMMA)

- A les 18:40 h / 19:40 h / 20:40 h, a la plaça Nova, espectacle teatral “Benvinguts a la taverna dels bandolers!”. Un lloc on podreu esbravar-vos sense embuts. Però vigileu què feu, no sigui el cas que us trobeu amb un bandoler que vulgui mesurar-vos per les paraules que dieu.

- A les 19:00 h / 20:00 h, a la plaça Nova, Històries i cançons a la taverna dels bandolers. Si ets capaç de resoldre tots els enigmes que plantegen els joglars que ronden per la vila, seràs ben recompensat! Porta el diari de la Fira i et serà més fàcil!.   (Grup teatre la Resclosa)

- A les 19:00 h, al Museu d’Alcover,inauguració de la Roda d’Art 2018 amb Leix Antillach-Leix. EIUs – enformacions íntimes universals.  (ORG: El Centre d’Estudis Alcoverencs)

A les 20:30 h, al Casal Popular la Bretxa, música en viu amb el grup BASSAX.

- A les 22:00 h, a  la plaça Nova, espectacle teatral “La taverna dels embolics”. Després d’una jornada força atrafegada tothom acaba a la taverna. I tot és possible quan tothom s’esbrava. Vigileu què heu fet durant el dia, perquè al vespre pot passar-vos-en comptes.

A continuació, a la plaça Nova,  concert amb la banda de la Taverna dels Bandolers Fenya Rai.

-A les 00:30 h al Pavelló,concert de Fira, amb The Dalton Band i Hey! Pachucos.

Dissabte 13 d’octubre

Durant el matí,carrers i aparadors guarnits! L’Associació de Comerciants d’Alcover ens convidarà a sortir de casa i mentre passegem podrem gaudir dels aparadors guarnits que han preparat per a les festes.

A les 9:00 h a la plaça Nova, obertura de la Gran Taverna dels Bandolers. Espai emblemàtic on vilatans i no vilatans podreu gaudir d’una oferta gastronòmica, teatral, musical i sobretot amb molta gresca  a l’estil bandoler.  *** NOVETAT

A les 11:00 h del matí, a la plaça Vella, la Bandolerada. Grans i petits apunteu-vos a una de les propostes de la Fira més atrevida i suggeridora. Busca la millor disfressa de bandoler/a i surt al carrer. No hi pots faltar!.

- A les 11:00 h a l’entorn de la plaça del Portal, de l’església Vella, del carrer Major i de l’avinguda de Reus,mostra d’oficis i arts tradicionals, productes gastronòmics i degustació de productes de la terra.

- A les 11:30 h / 12:30 h, a la plaça  Rubert,  espectacle teatral “El conte Bandoler”. Això era i no era, fa molt de temps en l’antiga vila d’Alcover, un home que sense voler-ho va acabar convertint-se en bandoler. ** Espectacle infantil

- A les 12:30 h, a la plaça Nova -  parada de la Rosita,   entrega del premi al guanyador de l’etiqueta de la ROSITA. Tot amenitzat amb Kukupraks Batucada.

- A les 13:00 h,al Casal Popular la Bretxa, música en viu amb JUERIA i l’espectacle “Folkmenc”.

- A les 16:00 h, XVI baixada d’ORNISBANDOLERS, per als més valents, per als més porucs, per als infants, per als joves i els no tan joves… la baixada d’ORNIS més esbojarrada de la comarca ja és aquí! Prepareu crispetes, cadires i rialles… les andròmines no decebran a ningú!

- En finalitzar la cursa, la Txaranga de l’EMMA ens acompanyarà fins al cor de la Fira. (Organitza: Regidoria de Joventut. Col·labora: ADF iEMMA.)

- A les 17:30 ha l’entorn de la plaça del Portal, de l’església Vella, del carrer Major i de l’avinguda de Reus, obertura de la mostra d’oficis, arts tradicionals i productes gastronòmics

- A les 17:30 h / 18:30 h, a la plaça  Rubert,  espectacle teatral “El conte Bandoler”. Això era i no era, fa molt de temps en l’antiga vila d’Alcover, un home que sense voler-ho va acabar convertint-se en bandoler. ** Espectacle infantil

A les 19:00 h, al Casal Popular la Bretxa, obertura de la Taverna.

- A les 18:30 h, a la plaça Lluís Companys,Diada Castellera de la Fira amb els Xiquets de Vila-seca, els Torraires de Montblanc i els Xiquets d'Alcover. 

- A les 18 h / 19 h / 20 h, a l'església Vella,espectacle teatral “La comèdia dels murris”. Quan la moral es corromp ja no hi ha aturador per a frenar la disbauxa. Tot és possible quan allò que és immoral es torna en la llei del més murri. **Acompanyament musical al següent racó escènic. (Col·labora: EMMA)

A les 18:20 h / 19:20 h / 20:20 h, a la plaça Vella. Espectacle teatral “Esbatussada bandolera”. En una fira com la d’Alcover les bosses van ben plenes. I bandolers, tant Morells cadells com Voltors nyerros, es voldran fer amb aquests botins. Aneu amb molt de compte! **Acompanyament musical al següent racó escènic. (Col·labora: EMMA)

A les 18:40 h / 19:40 h / 20:40 h, a la plaça Nova, espectacle teatral “Benvinguts a la taverna dels bandolers!”. Benvinguts al lloc on podreu esbravar-vos sense embuts. Però vigileu què feu, no sigui el cas que us trobeu amb un bandoler que vulgui mesurar-vos per les paraules que dieu.

A les 19:00 h / 20:00 h, a la plaça Nova, històries i cançons a la taverna dels bandolers. Si ets capaç de resoldre tots els enigmes que plantegen els joglars que ronden per la vila, seràs ben recompensat! Porta el diari de la Fira i et serà més fàcil!.   (Grup teatre la Resclosa)

A les 22:00 h, a  la plaça Nova,espectacle teatral “La taverna dels embolics”. Després d’una jornada força atrafegada tothom acaba a la taverna. I tot és possible quan tothom s’esbrava. Vigileu què heu fet durant el dia, perquè al vespre pot passar-vos-en comptes.

A...

AddThis Social Bookmark ButtonParlem Contemporani? - sessió 7 (11:30)

Convent de les Arts d'Alcover

 
PARLEM CONTEMPORANI?
Cicle d'Arts Visuals - Sessió 07

Dissabte 13 d'octubre a les 11.30
Accés lliure
 

Aquest proper dissabte 13 d'Octubre, coincidint amb la Fira de Bandolers d'Alcover, celebrarem al Convent de les Arts, la 2a sessió del cicle PARLEM CONTEMPORANI? d'enguany.

Obrim el Camp.

Aquesta sessió l'obrirem amb IIAIO, de Lesley Yendell, una performance motivada per l'aire, les seves associacions físiques, espirituals y simbòliques. Una acció de l'artista anglesa, que ha fet del paisatge domesticat del camp i dels objectes domèstics quotidians la seva matèria prima.

La col·lecció BEEP d'art electrònic segueix col·laborant amb nosaltres; per cortesia de l'Eugenio Ampudia, podrem veure Prado GP, una vertiginosa cursa de motos que travessa el museu madrileny i vincula la seva velocitat amb la que habitualment es visiten aquestes venerables institucions.

Més del nostre ritme seran les instal·lacions. Al claustre, el col·lectiu vallenc l'Aparador, amb SILENCI, vol fer una elegia al moment present, on molt sovint la puresa de l'escriptura perd protagonisme i passa a tenir una funció merament comunicativa,

mentre que a les sales, en Thomas Keis -artista multidisciplinar provinent del disseny de mobiliari- presenta les DOMUS de JANAS, una instal·lació que vol fer visible, en forma esterilitzada, el que normalment queda amagat dins de les roques: la seva estructura geomètrica i volumètrica.

Un concepte entre rituals, misteri i espai, que infongui lleugeresa, volums i formes mínimes plasmades en tres dimensions.

En aquesta sessió, es podran veure també un parell de peces de la sessió anterior. Començarem puntualment a 2/4 de 12, i tancarem com sempre amb un vermut de contemporanis diàlegs al claustre.

Més informació
 

Carnet CA i entrades

Gaudeix de tots els avantatges que t'ofereixen el Carnet CA durant tot l'any! Descomptes, activitats gratuïtes i informació privilegiada, entre d'altres.

Podeu adquirir les vostres entrades, abonaments i carnets a través dels canals habituals:

1. Casa de Cultura Ca Cosme

Plaça Cosme Vidal, 5 / 977 76 05 95

Horari - De dilluns a divendres

- Matins de 10:30 a 12:30 hores

- Tardes de 16:30 a 19:30 hores

2. Taquilla del Convent de les Arts (1h abans de l'espectacle)

3. Internet - Venda on-line 24h...

AddThis Social Bookmark Buttondiumenge, octubre 14, 2018
Fira de Bandolers 2018 (Tot el dia)

Fira de Bandolers d'Alcover

Dimecres 10 d’octubre

20:00 h, a l’església Vella, acte de presentació de l’etiqueta de la Rosita Fira de Bandolers 2018. Sigues el primer a tastar la Rosita de les festes amb les primeres avellanes torrades de la temporada. Tot amenitzat amb l’actuació musical del grup alcoverenc All covers.

 

Dijous 11 d’octubre

-   A les 16:30 h, a la sortida de l’escola per l’entrada del carrer de les Rodes, cercavila Bandolera,petits i grans gaudirem d’una cercavila acompanyats del gegant Bandoler Pere Voltor i d’alguna sorpresa més. La cercavila acabarà a Ca Cosme on podrem gaudir d’un berenar de coca i xocolata. (COL: Colla Gegantera d’Alcover)

A continuació, al vestíbul de Ca Cosme, conta contes Bandoler. (Organitza: Biblioteca Municipal d’Alcover)

-   A les 18:45 h, al so de l'antiga sirena del sindicat, arribada dels bandolers a la vila d'Alcover.

-   A  les 19:00 h,  a Ca Cosme, inauguracióde la XVI edició de la Fira de Bandolers a càrrec de Joan Olivella Ricart  Diputat dels Serveis d'Assistència al Ciutadà de la Diputació de Tarragona.

-   A continuació, a la Sala noble de Ca Cosme, arriben els Bandolers a la vila d’Alcover. (Col·labora: Grup de Teatre la Resclosa)

-   A les 20:00 h, al Museu d’Alcover, inauguració de l’exposició“No oblidis el camí”.A càrrec de  Jordi Isern. Visita gratuïta.

-     A les 20:00 h, a l’església Vella,seguint els passos dels Morells i els Voltors, sortida nocturna per la vall del Glorieta. (Organitza: CEDA)

-     A les 20:00 h, al Casal Popular la Bretxa, inauguració de l'exposició del 1r concurs fotogràfic Racons de la vila d'Alcover.

-   A continuació, al Casal Popular la Bretxa, presentació del licor Rom Borbó i obertura de la Taverna.

- A 00:00 h, a la plaça Nova, ball de fira amb l’orquestra Hotel Cochambre. Acabarem la nit amb DiscoChambre.

 

Divendres 12 d’octubre

A les 10:00 h al Pavelló Municipal d’Esports, bicicletada popular. (Organitza: Club Ciclista Alcover)

A les 11:00 h a l’entorn de la plaça del Portal, de l’església Vella, del carrer Major i de l’avinguda de Reus, inici de la mostra d’oficis i arts tradicionals, productes gastronòmics i degustació de productes de la terra.

-   A les 11:30 h / 12:30 h, a la plaça  Rubert,  espectacle teatral “El conte Bandoler”. Això era i no era, fa molt de temps en l’antiga vila d’Alcover, un home que sense voler-ho va acabar convertint-se en bandoler. ** Espectacle infantil

A les 12:30 h, al Casal Popular la Bretxa, obertura de la Taverna.

- A les 13:00 h  a la plaça Nova, obertura de la Gran Taverna dels Bandolers. Espai emblemàtic on vilatans i no vilatans podreu gaudir d’una oferta gastronòmica, teatral, musical i sobretot amb molta gresca a l’estil bandoler.  *** NOVETAT

- A les 16:00 h a la plaça Nova,  cafè-concert amb Toca’m el Xotis & friends, a la Gran Taverna dels Bandolers. 

- A les 17:30 ha l’entorn de la plaça del Portal, de l’església Vella, del carrer Major i de l’avinguda de Reus, obertura de la mostra d’oficis, arts tradicionals i productes gastronòmics.

- A les 17:30 h / 18:30 h, a la plaça  Rubert,  espectacle teatral “El conte Bandoler”. Això era i no era, fa molt de temps en l’antiga vila d’Alcover, un home que sense voler-ho va acabar convertint-se en bandoler. ** Espectacle infantil

- A les 17:30 a Ca Cosme,  Inauguració de l’exposició dels vestits nous de la Colla de Diables Bruixots d’Alcover.

- A les 18:00 h a Ca Cosme,conferència històrica “Morells i Voltors. El bandolerisme a Alcover en l’època moderna” a càrrec del Dr. Valentí Gual Vilà, professor d’Història (Universitat de Barcelona).

Bandolers a la vila d’Alcover, Morells i Voltors volem provocar un somriure murri a tots els alcoverencs i foranis amb les nostres batusses, i amb la picaresca entre bandolers, vilatans i autoritats.  Sereu part implicada de totes les nostres trifulgues!

- A les 18 h / 19 h / 20 h, a l'església Vella,espectacle teatral “La comèdia dels murris”. Quan la moral es corromp ja no hi ha aturador per a frenar la disbauxa. Tot és possible quan allò que és immoral es torna en la llei del més murri. **Acompanyament musical al següent racó escènic. (Col·labora: EMMA)

A les 18:20 h / 19:20 h / 20:20 h, a la plaça Vella. Espectacle teatral “Esbatussada bandolera”. En una fira com la d’Alcover les bosses van ben plenes. I bandolers, tant Morells cadells com Voltors nyerros es voldran fer amb aquests botins. Aneu amb molt de compte! **Acompanyament musical al següent racó escènic. (Col·labora: EMMA)

- A les 18:40 h / 19:40 h / 20:40 h, a la plaça Nova, espectacle teatral “Benvinguts a la taverna dels bandolers!”. Un lloc on podreu esbravar-vos sense embuts. Però vigileu què feu, no sigui el cas que us trobeu amb un bandoler que vulgui mesurar-vos per les paraules que dieu.

- A les 19:00 h / 20:00 h, a la plaça Nova, Històries i cançons a la taverna dels bandolers. Si ets capaç de resoldre tots els enigmes que plantegen els joglars que ronden per la vila, seràs ben recompensat! Porta el diari de la Fira i et serà més fàcil!.   (Grup teatre la Resclosa)

- A les 19:00 h, al Museu d’Alcover,inauguració de la Roda d’Art 2018 amb Leix Antillach-Leix. EIUs – enformacions íntimes universals.  (ORG: El Centre d’Estudis Alcoverencs)

A les 20:30 h, al Casal Popular la Bretxa, música en viu amb el grup BASSAX.

- A les 22:00 h, a  la plaça Nova, espectacle teatral “La taverna dels embolics”. Després d’una jornada força atrafegada tothom acaba a la taverna. I tot és possible quan tothom s’esbrava. Vigileu què heu fet durant el dia, perquè al vespre pot passar-vos-en comptes.

A continuació, a la plaça Nova,  concert amb la banda de la Taverna dels Bandolers Fenya Rai.

-A les 00:30 h al Pavelló,concert de Fira, amb The Dalton Band i Hey! Pachucos.

Dissabte 13 d’octubre

Durant el matí,carrers i aparadors guarnits! L’Associació de Comerciants d’Alcover ens convidarà a sortir de casa i mentre passegem podrem gaudir dels aparadors guarnits que han preparat per a les festes.

A les 9:00 h a la plaça Nova, obertura de la Gran Taverna dels Bandolers. Espai emblemàtic on vilatans i no vilatans podreu gaudir d’una oferta gastronòmica, teatral, musical i sobretot amb molta gresca  a l’estil bandoler.  *** NOVETAT

A les 11:00 h del matí, a la plaça Vella, la Bandolerada. Grans i petits apunteu-vos a una de les propostes de la Fira més atrevida i suggeridora. Busca la millor disfressa de bandoler/a i surt al carrer. No hi pots faltar!.

- A les 11:00 h a l’entorn de la plaça del Portal, de l’església Vella, del carrer Major i de l’avinguda de Reus,mostra d’oficis i arts tradicionals, productes gastronòmics i degustació de productes de la terra.

- A les 11:30 h / 12:30 h, a la plaça  Rubert,  espectacle teatral “El conte Bandoler”. Això era i no era, fa molt de temps en l’antiga vila d’Alcover, un home que sense voler-ho va acabar convertint-se en bandoler. ** Espectacle infantil

- A les 12:30 h, a la plaça Nova -  parada de la Rosita,   entrega del premi al guanyador de l’etiqueta de la ROSITA. Tot amenitzat amb Kukupraks Batucada.

- A les 13:00 h,al Casal Popular la Bretxa, música en viu amb JUERIA i l’espectacle “Folkmenc”.

- A les 16:00 h, XVI baixada d’ORNISBANDOLERS, per als més valents, per als més porucs, per als infants, per als joves i els no tan joves… la baixada d’ORNIS més esbojarrada de la comarca ja és aquí! Prepareu crispetes, cadires i rialles… les andròmines no decebran a ningú!

- En finalitzar la cursa, la Txaranga de l’EMMA ens acompanyarà fins al cor de la Fira. (Organitza: Regidoria de Joventut. Col·labora: ADF iEMMA.)

- A les 17:30 ha l’entorn de la plaça del Portal, de l’església Vella, del carrer Major i de l’avinguda de Reus, obertura de la mostra d’oficis, arts tradicionals i productes gastronòmics

- A les 17:30 h / 18:30 h, a la plaça  Rubert,  espectacle teatral “El conte Bandoler”. Això era i no era, fa molt de temps en l’antiga vila d’Alcover, un home que sense voler-ho va acabar convertint-se en bandoler. ** Espectacle infantil

A les 19:00 h, al Casal Popular la Bretxa, obertura de la Taverna.

- A les 18:30 h, a la plaça Lluís Companys,Diada Castellera de la Fira amb els Xiquets de Vila-seca, els Torraires de Montblanc i els Xiquets d'Alcover. 

- A les 18 h / 19 h / 20 h, a l'església Vella,espectacle teatral “La comèdia dels murris”. Quan la moral es corromp ja no hi ha aturador per a frenar la disbauxa. Tot és possible quan allò que és immoral es torna en la llei del més murri. **Acompanyament musical al següent racó escènic. (Col·labora: EMMA)

A les 18:20 h / 19:20 h / 20:20 h, a la plaça Vella. Espectacle teatral “Esbatussada bandolera”. En una fira com la d’Alcover les bosses van ben plenes. I bandolers, tant Morells cadells com Voltors nyerros, es voldran fer amb aquests botins. Aneu amb molt de compte! **Acompanyament musical al següent racó escènic. (Col·labora: EMMA)

A les 18:40 h / 19:40 h / 20:40 h, a la plaça Nova, espectacle teatral “Benvinguts a la taverna dels bandolers!”. Benvinguts al lloc on podreu esbravar-vos sense embuts. Però vigileu què feu, no sigui el cas que us trobeu amb un bandoler que vulgui mesurar-vos per les paraules que dieu.

A les 19:00 h / 20:00 h, a la plaça Nova, històries i cançons a la taverna dels bandolers. Si ets capaç de resoldre tots els enigmes que plantegen els joglars que ronden per la vila, seràs ben recompensat! Porta el diari de la Fira i et serà més fàcil!.   (Grup teatre la Resclosa)

A les 22:00 h, a  la plaça Nova,espectacle teatral “La taverna dels embolics”. Després d’una jornada força atrafegada tothom acaba a la taverna. I tot és possible quan tothom s’esbrava. Vigileu què heu fet durant el dia, perquè al vespre pot passar-vos-en comptes.

A...

AddThis Social Bookmark Buttondilluns, octubre 15, 2018
Acte d'homentage al president Companys (20:00)

AddThis Social Bookmark Buttondivendres, octubre 19, 2018
Festa Major 2018 (Tot el dia)

Festa Major Alcover 2018

19, 20, 21 i 22 d'octubre de 2018

AddThis Social Bookmark ButtonFesta Major 2018 (12:00)

13:00h    Patide l'esglésiaNova
  Tritlleig de Campanes i GranTronada

16:30h    EsglésiaVella i Ca Cosme
  Berenar Popular

17:00h   Ca Cosme
  Espectacle infantil Clown Màgia   (0-3 anys)

17:00h    EsglésiaVella
     Jocs i Música infantil: A quin preu va la mel? (4-10 anys)

20:00h   Sala de Plens
  Pregó de Festa Major a càrrec dels AllCovers

21:00h   PlaçaNova
  Ball de Diables i Lectura dels Versots

24:00h    PavellóMunicipal
  Ball de Festa Major amb Tapeo Sound System i  AllCovers

 

AddThis Social Bookmark Buttondissabte, octubre 20, 2018
Festa Major 2018 (Tot el dia)

Festa Major Alcover 2018

19, 20, 21 i 22 d'octubre de 2018

AddThis Social Bookmark Buttondiumenge, octubre 21, 2018
Festa Major 2018 (Tot el dia)

Festa Major Alcover 2018

19, 20, 21 i 22 d'octubre de 2018

AddThis Social Bookmark Buttondilluns, octubre 22, 2018
Festa Major 2018 (Tot el dia)

Festa Major Alcover 2018

19, 20, 21 i 22 d'octubre de 2018

AddThis Social Bookmark Buttondimarts, octubre 23, 2018
Xerrada sobre assessorament energètic - Col·lectiu de Dones (17:30)

Xerrada sobre el servei d'assessorament energètic que oferirà l'ajuntament

Dimarts 23 d'octubre
17:30h
Ca Cosme

XERRADA OBERTA A TOTHOM

AddThis Social Bookmark Buttondimecres, octubre 24, 2018
La Higiene i la repercussió a la Salut (de 8 a 10 anys) (17:00)

AddThis Social Bookmark ButtonXerrada sobre assessorament energètic - Llar de Jubilats (17:30)

Xerrada sobre el servei d'assessorament energètic que oferirà l'ajuntament

Dimecres 24 d'octubre
17:30h
Llar de Jubilats

XERRADA OBERTA A TOTHOM

AddThis Social Bookmark Buttondijous, octubre 25, 2018
Taller de Panellets i Codonyat - Llar de Jubilats (17:00)
 
Dijous 25 d'octubre
17:00h
Llar de Jubilats

 

AddThis Social Bookmark Buttondivendres, octubre 26, 2018
La Higiene i la repercussió a la Salut (de 8 a 10 anys) (17:00)

AddThis Social Bookmark ButtonXIV Sopar Social - Mas Sabater - Esclerosi múltiple (21:00)

Imatge relacionadaFUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE

XIV Sopar Social  - Mas Sabater
Per recaptar diners per l'hospital de Dia Mas Sabater

amb l'actuació de Alexandre Amorós Korotkov

Divendres 26 d'octubre
21:00 h
Al Restaurant el Alamo
32 € - venda a l'ajuntament
AddThis Social Bookmark Buttondissabte, octubre 27, 2018
Concert del Cor Sant Josep (18:00)

AddThis Social Bookmark ButtonPresentació temporada hivern2018 Premium Actors (18:00 - 19:00)

AddThis Social Bookmark Buttondiumenge, octubre 28, 2018
Castanyada - Llar de Jubilats (Tot el dia)

 

Diumenge 28 d'octubre

8€ soci /  12€ no socis

Inscripcions a partir del 22 d'octubre
a la llar de 17 a 19 h

AddThis Social Bookmark ButtonFormentera Lady - Cicle Gaudí (19:00)
Pau, la força d’un silenci

Logo

 

 

 | Diumenge 28/10/2018
 19:00 h

 | Convent de les Arts

 

Més info

 

Preus i descomptes:

Entrada

4,5€

Entrada general sense descompte  

Entrada

3€

Carnet del Convent de les Arts / CAjove! (fins als 25 anys) / Carnet de la Biblioteca d’Alcover / Carnet d’Estudiant / Òmniu Cultural / Majors de 65 anys / Jubilats / Pensionistes / Aturats / Família nombrosa / Família monoparental / Persones en situació de vulnerabilitat
(cada situació haurà de ser acreditada)
         

Entrada

3€

Presentant el Carnet Jove  

Entrada

2×1

Presentant la targeta del Club Vanguardia

 

AddThis Social Bookmark Buttondilluns, octubre 29, 2018
Expedició del DNI-e a Alcover (09:00)

Expedició del DNI-e a Alcover

Un equip mòbil del DNI es traslladarà a les oficines d'atenció al ciutadà de l'ajuntament d'Alcover

els dies 29 i 31 d'octubre*

 

Tothom interessat en expedir o renovar el DNI-e a Alcover cal que s’inscrigui

a les Oficines d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (977.76.04.41)

 

*És necessari inscriure's previament i que la persona interessada hi assisteixi els dos dies,

el primer per fer el tràmit i el segon per recollir-lo (personalment)

AddThis Social Bookmark Buttondimecres, octubre 31, 2018
Expedició del DNI-e a Alcover (09:00)

Expedició del DNI-e a Alcover

Un equip mòbil del DNI es traslladarà a les oficines d'atenció al ciutadà de l'ajuntament d'Alcover

els dies 29 i 31 d'octubre*

 

Tothom interessat en expedir o renovar el DNI-e a Alcover cal que s’inscrigui

a les Oficines d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (977.76.04.41)

 

*És necessari inscriure's previament i que la persona interessada hi assisteixi els dos dies,

el primer per fer el tràmit i el segon per recollir-lo (personalment)

AddThis Social Bookmark ButtonFesta de la Castanyada - ANUL·LADA! (19:00)

https://emmalcover.cat/wp-content/uploads/2018/10/FINAL.jpg

AddThis Social Bookmark ButtonAltres   Concerts, Ball i Música   Esports   Exposicions  
Projeccions, Espectacles i Teatre   Sortides   Tallers   Xerrades, Conferències o Reunions  
       
Cerca al Calendari