Ajuntament Alcover

Àrees Temàtiques > Pressupostos Participatius > Pressupostos Participatius 2021

Pressupostos Participatius 2021

L'Ajuntament d'Alcover continua apostant pels pressupostos participatius  un  mecanisme de participació i gestió del municipi, mitjançant el qual els ciutadans/es poden decidir de forma directa sobre la destinació de part dels recursos municipals. Els veïns i veïnes d’Alcover han exposat i proposat en què destinarien 20.000€ del pressupost municipal per executar projectes de millora i manteniment de l'espai públic. S’han presentat un total de 9 propostes de les quals, 8 han estat admeses segons els criteris de les bases.

Un cop escollides les vuit propostes acceptades, i segons el calendari establert,  del 10 al 21 de maig s'obre el període de votació entre la ciutadania.

A la Piscina Municipal: Del 10 al 16 de maig de 2021
De dilluns a divendres de 07:00 a 21:00h / Dissabtes de 10:00 a 14:00h i de 16:00 a 19:00 h / Diumenges de 10:00 a 14:00h

A ca Cosme: Del 17 al 21 de maig de 2021 
Matins: de dilluns a divendres de 10 a 13h / Tardes: dilluns, dimarts i dijous de 16 a 19 h i divendres de 17 a 19h (dimecres tarda tancat)

Com funciona la votació?

Rebreu a les cases una butlleta amb la relació dels projectes presentats. En aquesta es podrà seleccionar una única opció i la votació es farà presencialment a la recepció de la piscina Municipal (del10 al 16 de maig) i a l’oficina d’Atenció al Ciutadà de Ca Cosme (del 17 al 21 de maig) on hi haurà a disposició de la ciutadania la urna per a realitzar la votació dels projectes. Serà necessari identificar-se per tal de poder fer la votació (amb DNI o NIE). Podrà votar el global de la població majors de 16 anys i empadronats a Alcover.

Finalment, es realitzarà la proposta o propostes més votades per majoria simple de vots fins esgotar el pressupost destinat.   En cas d’empat entre dues o més propostes, la Comissió Tècnica d’Avaluació adoptarà la valoració final de quines propostes han de ser escollides per a dur-les a terme. L’acte d’escrutini dels vots i publicació dels resultats es farà el 21 de maig a les 19:30h a Ca Cosme.

Descarrega't la butlleta

A continuació trobareu tota la informació referent a cadascuna de les propostes: 

AddThis Social Bookmark Button

1. Millora i condicionament del Pavelló Municipal (Instal·lació de làmines de protecció solar, obertures a les finestres superiors i pintar i sanejar les parets de la pista)

AddThis Social Bookmark Button

Més info

2. Instal·lació d’una font seca i reforma de les jardineres de la pl. Lluís Companys

AddThis Social Bookmark Button

Més info

3. Enjardinament de l’entrada d’Alcover des de Valls

AddThis Social Bookmark Button

Més info

4. Millora de l’enllumenat del camp d’esports municipal

AddThis Social Bookmark Button

Més info

5. Millores als parcs infantils (Pl. Lluís Companys, pista d’skate i parc de Mas de Forès) i als pipicans de la vila

AddThis Social Bookmark Button

Més info

6. Parc de barres a la Font Fresca

AddThis Social Bookmark Button

Més info

7. Rocòdrom infantil a la pista d’skate

AddThis Social Bookmark Button

Més info

8. Asfaltatge de l’antic camí de Valls

AddThis Social Bookmark Button

Més info