27novembre2021

Ajuntament Alcover

Aquest dissabte arriba la projecció de "Donde caben dos", una comèdia coral d'històries creuades i intrigues sexuals

Aquest dissabte 27 de novembre a les 19h arriba una nova proposta del Cicle Gaudí i l'Acadèmia del Cinema Català. La projecció de la comèdia Donde caben dos, amb una representació del sexe plaent i lliure de transcendència, arriba al Convent de les Arts. No recomanada per a menors de 16 anys.

Un film que entronca amb una tradició de comèdia espanyola molt habitual als setanta i vuitanta que reivindicava la llibertat sexual. Una parella atrapada en la rutina, un jove desenganyat de la seva última relació amorosa, una núvia desesperada, dos cosins separats des del seu últim estiu al poble, un grup damics amb ganes dexperimentar… Durant una nit, tots ells viuran situacions dallò més picants en les quals mai haguessin pensat trobar-se.

Sota la direcció de Paco Caballero (Cites, Benvinguts a la família,…) arriba aquesta comèdia, estrenada el juliol daquest any, amb la interpretació dactors i actrius tan coneguts com Ernesto Alterio, Raúl Arévalo, Luis Callejo, Anna Castillo, Pilar Castro, Álvaro Cervantes, Carlos Cuevas, Verónica Echegui, Miki Esparbé, Ricardo Gómez, María León, Melina Matthews, Ana Milán, María Morales, Jorge Suquet, Aixa Villagrán, Adriá Collado, Melani Olivares, Àngela Cervantes, Raúl Prieto, Alejandro Tous.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a www.conventarts.cat i a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme dAlcoveral preu de 4,5€ i3€ amb el Carnet Convent de les Arts. També es poden adquirir a taquilla des de mitja hora abans de linici la projecció. 

Més informació: www.conventarts.cat

 

 

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button