27novembre2021

Ajuntament Alcover

Surt a licitació la construcció de la nova piscina descoberta d’Alcover i les millores a l’actual complex esportiu

El passat divendres 19 de novembre va quedar aprovat el projecte de construcció de la nova piscina descoberta d’Alcover, i aquest dilluns 22 de novembre s’ha publicat la licitació de l’obra. Les propostes es poden presentar fins al 13 de desembre de 2021 a les 14h.

Aquest és un dels projectes més importants de la legislatura 2019-2023 i té com a objectiu oferir un servei fins ara inexistent, amb la construcció de la nova piscina descoberta, la millora de l’equipament de la piscina coberta i l’adequació de l’entorn del complex.

El projecte pren forma a partir de l’execució de dues actuacions:

  • La construcció de dues piscines d’estiu  i la renovació de l’àrea de lleure annexa al complex esportiu per a la promoció d’activitats a l’aire lliure.

Es proposa la construcció de dues piscines destinades al lleure. Una per prendre el bany, amb una fondària de i amb una rampa d’accés per a persones amb mobilitat reduïda;  i l’altra, amb jocs aquàtics i una fondària de 10cm.

La zona es complementa amb franges enjardinades per prendre el sol. També s’habilitarà un espai que per a realitzar activitats a l’aire lliure com ioga, fitness i actes culturals de petit format. L’àrea de lleure es complementarà amb dos serveis: un destinat a bar-cafeteria exterior i l’altre, a vestidors. L’espai que ocuparan les noves piscines tindrà un nou accés independent del complex esportiu actual.

La superfície total d’aquesta actuació és de 1.800 metres quadrats.

  • La creació d’aules polivalents d’activitats esportives, culturals i socials de l’actual complex.

Amb aquesta actuació es modifiquen espais per tal d’encabir quatre aules polivalents de nova creació. Seran diàfanes i serviran per promocionar tot tipus d’activitats, especialment aquelles relacionades amb el lleure, la cultura i la vida social del municipi.

El pressupost total del projecte és de 700.000€ aproximadament. El projecte ve subvencionat pel PAM (el Pla d’Actuació Municipal de la Diputació de Tarragona, amb una aportació de 415.000€ aprox, i pel PUOSC (Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya de la Generalitat), per un import de 250.000€. L’Ajuntament d’Alcover es fa càrrec dels 35.000€ restants per a completar el cost total del projecte.

Tota la informació de la licitació del projecte la podeu consultar a: https://bit.ly/3l3LUOt

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button