27novembre2021

Ajuntament Alcover

L'Ajuntament d'Alcover i la Fundació "La Caixa" i "CaixaBank" signen el conveni de col·laboració per impulsar projectes d'integració social

L'alcalde d'Alcover, Robert Figueras, la regidora de benestar social, Maria Roca; el director d'Institucions de Caixabank, Alexis Gómez i la directora de l’oficina de CaixaBank al municipi, Ana Garitonandia, han renovat aquest dilluns 22 de novembre el conveni entre l'Ajuntament d'Alcover i la Fundació “la Caixa”. Aquest acord de caràcter anual té per objectiu establir un marc de col·laboració entre ambdues parts per afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter integrador, social i cultural que es desenvolupen al municipi.

La Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank, ha fet una aportació econòmica de 4.000 €, 500€ més que l’any anterior, que es destina íntegrament a fer possible la realització de cursos que permeten conèixer l’entorn del municipi, les seves festes i tradicions més emblemàtiques com a elements d’integració, igualtat i immersió lingüística i social. Aquests estan dirigits a persones nouvingudes i aquelles residents a la vila que es troben a l’ombra i no han tingut els recursos o l’oportunitat, en el seu dia, d’accedir a una educació digna. Des de la regidoria de benestar social de l’Ajuntament d’Alcover s’ha impulsat aquest projecte d’integració social a través de l’accés a la cultura, les tradicions i la llengua.

Per a dur a terme el projecte, l’Ajuntament ha realitzat un seguit d’obres per rehabilitar el local annex a l’Escola Mare de Déu del Remei, propietat de l’Ajuntament, per convertir-los en aules. A més, ha adquirit mobiliari, com prestatgeries, taules i cadires; i material d’escriptura i tecnològic com és el cas d’un projector, una pantalla i una pissarra digital, entre d’altres.

L’Ajuntament d’Alcover, amb el suport de la Fundació “la Caixa”, impulsa aquesta iniciativa amb l’objectiu que les persones amb risc de vulnerabilitat es puguin integrar a través de l’element més important que coneixem: l’educació, l’eina essencial de cohesió i transformació de la nostra societat.

 

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button