27novembre2021

Ajuntament Alcover

25N: Alcover se suma al Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones

Alcover ha organitzat, amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, el dijous 25 de novembre , tot un seguit d'actes amb l'objectiu de conscienciar a la ciutadania de l'existència d’aquesta problemàtica i mostrar el seu rebuig.

Aquest diumenge 21 de novembre a les 19.00h, el Convent de les Arts serà l’escenari de la proposta teatral Infanticida de la Cia. Marlia Produccions amb lactriu planenca Neus Pàmies i el músic resusenc Gerard Marsal, amb motiu del Dia Internacional per a leliminació de la violència contra les dones. Les entrades es poden adquirir a www.conventarts.cat

Dijous 25 de novembre, dia central, la Biblioteca Municipal d’Alcover acollirà una exposició bibliogràfica de llibres (novel·les i pedagògics) i DVD’s (pel·lícules o documentals) sobre la violència de gènere. En horari d’obertura de la Biblioteca.

Durant tota la jornada, la plaça Nova lluirà una decoració realitzada pel Col·lectiu Feminista La Bretxa i de l’Ajuntament d’Alcover. També, de 17.00h a 19.00h, en el mateix indret s’instal·larà el Punt Lila amb marxandatge. A les 19.00 h, es durà a terme un ball a càrrec de l’Escola d’Arts Escèniques, Martí Guarch i en finalitzar, es procedirà a fer la lectura del manifest.

Per finalitzar, divendres 26 de novembre a les 18.00h a Ca Cosme acollirà la taula rodona: Fem Xarxa, Dones d’ERC de l’Alt Camp. I una hora més tard, a les 19.00 h, al Saló de plens de l’Ajuntament es projectarà el documental “La luz invisible”. En acabar, es farà un debat.

 

 

Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button