27novembre2021

Ajuntament Alcover

Alcover se suma al Gran Recapte d’Aliments del 19 a 27 de novembre de 2021

Alcover se suma a la  13a edició del Gran Recapte d'Aliments que tindrà lloc del 19 al 27 de novembre de 2021. Es tracta d’una iniciativa solidària de recollida d’aliments i productes de primera necessitat impulsada pel Bancs dels Aliments per donar resposta a la precarietat alimentària en el nostre entorn.

Els comerços i grans superfícies del poble que prendran part són la Botiga del poble, l'Agrobotiga, Fruites i verdures Bosch,  Fruites del Carme, Ca Pinyero, Cal Cortiella, Spar, Dia i Guissona. La iniciativa compta amb la col•laboració de la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Alcover, la secció local de la Creu Roja i la Parròquia de l’Assumpció. 

A més de la donació física d’aliments en els diferents establiments adherits a la campanya, també es poden fer donatius a través del web del www.granrecapteonline.com i al bizum 33596.

Des de la irrupció del COVID, els Bancs dels Aliments han hagut d’afrontar un augment exponencial de la demanda d’aliments. El nombre de persones receptores ha passat de 195 mil al gener de 2020 a les 250 mil actuals, el que suposa un increment del 30%.

 

 

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button