27novembre2021

Ajuntament Alcover

L'Ajuntament incorpora un nou vehicle elèctric de càrrega i una màquina de neteja viària

La brigada municipal ha adquirit dos vehicles per a les tasques de neteja del municipi. Un d’ells es tracta d'un camionet elèctric, del tipus Goupil G4 amb bateries de liti, que servirà per recollir residus voluminosos. I l’altra, una nova màquina netejadora de carrers que permet una millor eficiència del servei de neteja viària del municipi que es realitza de manera diària i amb un índex d’emissions molt més reduït.

Des de l’Ajuntament es va idear la marca “Estima Alcover. Net sostenible i tranquil”. Amb l’adquisició d’aquests dos vehicles es pretén seguir apostant per la sostenibilitat i al mateix temps oferir un millor servei en la neteja de la via pública del municipi.

L’Ajuntament recorda que per reciclar els voluminosos existeix la Deixalleria Municipal (oberta cada tarda de 15 h a 19 h i dissabte de 9 h a 13h). Per altra banda, la brigada municipal ofereix el servei gratuït de recollida a les llars, l’últim divendres de cada mes, per aquelles persones amb dificultats de desplaçament. Aquest servei s’ha de sol·licitar trucant al 977.76.05.95 o presencialment a Ca Cosme.

Es recorda que mantenir nets els carrers és responsabilitat de tothom, per la qual cosa la col·laboració ciutadana és essencial. És per això que es demana utilitzar correctament les àrees de recollida selectiva, no abocar residus fora els contenidors, fer un bon ús de la deixalleria municipal, recollir els excrements dels animals i diluir l’orina amb aigua.

 

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button