27novembre2021

Ajuntament Alcover

El Convent de les Arts d’Alcover estrena nova pàgina web

El Convent de les Arts d’Alcover estrena una nova pàgina web que permet consultar tota la informació sobre aquest equipament catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional i conèixer la programació d’arts visuals, d’arts en viu, de cinema i aquelles propostes de l’Escola de Cultura relacionades amb la temporada d’arts en viu i amb la d’esdeveniments culturals eventuals i d’interès general. La nova web posa a disposició del ciutadà la possibilitat de tramitar en línia totes les sol·licituds relacionades amb el Convent de les Arts i el seu ús, com per exemple la compra d’entrades, la sol·licitud del carnet gratuït, la sol·licitud de residència artística amb o sense ús de l’espai de pernoctació, les normes d’utilització, els preus públics, les taxes d’activitats que es recullen a les ordenances municipals corresponents i les normes d’ús de l’equipament per a empreses i entitats, entre les més destacades. 

La nova web es divideix en cinc grans apartats: Inici, el Convent, la programació, les residències artístiques i el contacte. Aquests estan estructurats en subapartats que ens remeten a aspectes destacats de cadascun dels ítems principals de manera senzilla i directa. Un dels destacats és la biblioteca de residències amb la publicació del recull de totes les estades realitzades fins l’actualitat i la incorporació de les que es duran a terme a partir d’ara.

La nova pàgina web compta amb un disseny renovat, intuïtiu, més atractiu, amè i funcional, adaptat a les noves tecnologies i a les necessitats tant dels usuaris del Convent de les Arts com de les companyies artístiques, les empreses i institucions. 

El projecte ha estat dissenyat per Futerri Disseny i StudioCartoon.

Us convidem a navegar a través de la nova web: www.conventarts.cat

 


 

 

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button