Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Del 8 al 10 d’octubre torna una nova edició de la Fira de Bandolers!

Alcover celebrarà del 8 al 10 d'octubre, la 19a edició de la Fira de Bandolers. Aquesta serà una fira més local amb l'objectiu d'evitar les aglomeracions d’edicions anteriors. Tot i que l’any passat la Fira es va suspendre a causa de la pandèmia, es va dur a terme la publicació de "El robatori de l'ala d'or", el primer conte bandoler, una història que ha acompanyat, durant tot l'any, a petits i grans.

En la present edició s'han programat un seguit de representacions teatrals per a públic familiar, en espais tan emblemàtics com l'església Vella, la plaça Vella o el portal de Sant Miquel; el mercat de productes de la terra i artesania s'instal·larà al voltant del Portal i les avingudes de Reus i de Montblanc, espais més amples per a poder transitar i els bars i restaurants lluiran un atrezzo de Fira. Els més petits podran assistir a una important novetat: "la Bandolerada 2.0", juntament amb "El bandoler de l'any", una proposta misteriosa que engresca joves i adults. El grup Fenya Rai ens acompanyarà de nou per amenitzar una nova edició de la Fira

A l’acte inaugural de la XIX edició, previst pel dissabte 9 d'octubre a les 11:30h a l'església Vella,  l’historiador i catedràtic d'història moderna de la Universitat de Barcelona, Àngel Casals, farà una conferència que porta per titol "La diversitat en el bandolerisme català dels segles XVI i XVII".

Tots els espectacles són gratuïts. Alguns compten amb aforament limitat i en d'altres és necessari inscriure's a través dels formularis que trobareu al web www.firadebandolers.alcover.cat.

Aquest any s'ha editat una nova publicació del Diari de la Fira amb notícies, entrevistes i tot un seguit d'articles relacionats amb el bandolerisme i la Fira de Bandolers d'Alcover. En les pàgines centrals també hi trobareu el programa d'actes d'aquesta 19a edició!

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button