Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Finalitzada la totalitat de les obres de reurbanització del passeig de l'Estació d'Alcover

Amb el soterrament del cablejat elèctric aeri s'han completat els treballs de reurbanització del segon tram del passeig de l'Estació d'Alcover, i es dona així per finalitzat un dels projectes urbanístics més necessaris al municipi a la principal via d'accés al poble.

Els treballs en ambdues fases han contemplat la renovació total de la xarxa d'aigua potable i sanejament, la substitució de tot l'enllumenat públic per led, que permet una reducció del consum energètic i una millor il·luminació, com també l'adequació puntual d'altres xarxes soterrades existents i la reposició de tot el paviment, la senyalització, el mobiliari urbà i l'enjardinament.

La primera fase, finalitzada l'any 2018, va permetre canviar la fisonomia del tram principal d'aquesta via d'accés. La principal novetat va consistir en l'eliminació de les zones d'estacionament que dificultaven l'accés tant de vehicles com de vianants i la substitució d'aquests per voreres molt més amples, aptes per a poder transitar a peu o amb cadira de rodes. I finalment es van instal·lar jardineres amb arbres i plantes i la incorporació d'un element turístic de benvinguda a l'entrada del passeig.

Aquest 2021 es dóna per completada la millora en la totalitat del passeig de l'Estació.

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button