Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Nova oferta formativa de l’Escola d’Adults d’Alcover pel curs 2021-2022

L’Escola d’Adults d'Alcover, és una iniciativa promoguda per la regidoria d’educació de l'Ajuntament d'Alcover, pensada per permetre l’accés de la persona adulta a diferents nivells d’ensenyament, a través dels cursos i nivells ofertats.  

Aquest curs 2021-2022 s'ha apostat per mantenir aquella oferta formativa que té més acceptació i continuïtat. Però també s’ha volgut oferir una nova formació relacionada amb processos selectius. En total, s'ofereixen cursos d’onze temàtiques diferents però tenint en compte, en la majoria, els diferents nivells d'aprenentatge. L'oferta consisteix en cursos d'informàtica (inicial i usuari), llengua catalana (nivell A, B i C), AlfabetitzacióNeolectorsAnglès i FrancèsGeografia i història, Dibuix i pintura, Fotografia, Memòria i Preparació de processos selectius de l’administració pública.                                                                                                                                                     L'oferta formativa permet generar nous aprenentatges i noves oportunitats laborals, canviar el concepte que l'educació és dirigida a un sector de la societat molt específic, i per tant, sempre és un bon moment per aprendre o, per exemple, familiaritzar-se amb les noves tecnologies tan essencials en aquesta situació d'excepcionalitat que estem vivint.

Els nous cursos de l'Escola d'Adults d'Alcover s'impartiran a Ca Cosme, seguint en protocol antiCovid vigent en el moment d’inici i durant totes les sessions establertes per cada curs. S'habilitaran els espais més grans i sempre es tindrà en compte l'aforament que hi pot haver a cada sala.

Totes les persones interessades a prendre part en algun dels cursos, es poden inscriure fins a l’1 d’octubre a Ca Cosme. L'horari és de dilluns a divendres de 10 a 13h. Dilluns, dimarts i dijous de 16 a 19h i divendres de 17 a 19h.

Per a més informació:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  - 977.76.05.95

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button