Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Inmigració, racisme i corrupció al thriller "La dona il·legal" que es projectarà aquest dissabte a Alcover

El Convent de les Arts dAlcover engega la temporada de cinema que, a través del Cicle Gaudí i l’Acadèmia del Cinema Català, portarà a Alcover diverses propostes de producció catalana i d’estrena molt recent. La primera proposta de la cartellera és el thriller de transfons social La dona il·legal, que es projectarà aquest dissabte 25 de setembre a les 19h.

En Fernando Vila (Daniel Faraldo) és un advocat dimmigració que accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació duna jove kosovar, la Zita Krasniqi (Klaudia Dudová).

Tot canvia quan la noia apareix morta al CIE (Centre dInternament dEstrangers) i les autoritats declaren que sha suïcidat. En Fernando busca lajuda de l’única amiga de la víctima, la Juliet Okoro (Yolanda Sey), una immigrant nigeriana atrapada en una xarxa de prostitució. Mentre el Fernando prova desclarir els fets, troba la fèrria oposició del cap de policia Oriol Cadenas (Isak Férriz) i aviat comença a descobrir la corrupció, els abusos sexuals i els falsos suïcidis” que tenen lloc dins del sistema de deportacions de lEstat espanyol.

En Fernando lluitarà contra aquest sistema arriscant la seva pròpia vida.

El film ha estat nominada a millor pel·lícula i millor actor secundari a la darrera edició dels Premis Gaudí, Millor Llargmetratge de Ficció als Premis Som Cinema 2020 i Premi del públic al Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada (FIC CAT Tarragona)

És imprescindible adquirir les entrades anticipades a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme dAlcover. General 4,5€ / 3€ Carnet Convent de les Arts i altres descomptes. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada.

Més informació: www.conventarts.cat

 

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button