Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

La cantautora tarragonina Anna d’Ivori presentarà a Alcover el seu nou disc "Ales de paper"

El 16 d’agost, festivitat de Sant Roc, la plaça Nova d’Alcover serà l’escenari del concert d’Anna d’Ivori. Aquesta és una de les propostes de Cultura Alcover i se celebrarà a les 22h.

La cantautora i compositora tarragonina arriba a Alcover per presentar el seu nou treball discogràfic “Ales de paper”, acompanyada per la seva banda. Un repertori que ens parla d'històries viscudes i no viscudes, passades i imaginades, de personatges reals i d'altres que ho podrien haver estat. Unes cançons plenes de vides que s'entrellacen com les seves partitures en aquest espectacle. Cançons escrites sobre paper i que pretenen ser ales per a aquells que les escoltin.

Anna d’Ivori destaca per peculiaritat tímbrica de la seva veu. Aquesta tendresa vocali l'afany d'escriptura portaran a Anna d'Ivori a guanyar el 2n premi de la XVª edició Carles Sabater a la millor cançó en català de l’any2017amb "Recordar com oblidar". Un dels projectes destacats on ha pres partAnnad’Ivori la portarenfins a Itàlia per musicar, arranjar i produir una poesia del poeta Bartolomeo Smaldone en honor a les víctimes dels terratrèmols d'Amatrice de 2016. Aquesta cançó va ser presentada al gran Teatre de Rieti el juny de 2018.

En paral·lel, va seguir treballant en la composició de cançons i bandes sonores i fou seleccionada el 2019 per posar la veu a l'anunci de la campanya de Nadal de Women's Secret protagonitzat per Elsa Pataky.L’acte és gratuït però és necessària la inscripció prèvia a www.alcover.cat o conventarts.cat.  I també es pot realitzar presencialment a la Biblioteca Municipal, de dilluns a divendres de 9:30h a 14h, o al telèfon 977.760595

Reserva la teva entrada (gratuïta)

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button