Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

El thriller No matarás, premis Goya i Gaudí a millor actor per al protagonista Mario Casas, es projectarà a Alcover

El Convent de les Arts d’Alcover acull, aquest dissabte 24 de juliol a les 19h, la projecció del thriller No matarás, en el marc del Cicle Gaudí de cinema de producció catalana. No recomanada per a menors de 16 anys.

En Dani, un bon noi que durant els últims anys de la seva vida s’ha dedicat exclusivament a tenir cura del seu pare malalt, decideix reprendre la seva vida després de la mort d’aquest. Just quan ha decidit emprendre un llarg viatge, coneix a la Mila, una noia tant inquietant i sensual com inestable, que convertirà aquesta nit en un autèntic malson. Les conseqüències d’aquesta trobada duran a en Dani fins a tal extrem, que es plantejarà coses que mai hauria pogut imaginar.

El thriller dirigit per David Victori compta amb Mario Casas, Milena Smit, Elisabeth Larena, Fernando Valdivieso, Javier Mula, Aleix Muñoz, Andreu Kreutzer amb el seu repertori.

És imprescindible adquirir les entrades anticipades a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. General 4,5€ / 3€ Carnet Convent de les Arts i altres descomptes. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada.

Més informació: www.conventarts.cat

VENDA D'ENTRADES

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button