Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

S'obre la convocatòria Stalkers per a alcoverenques i alcoverencs entre 18 i 25 anys, amants de les arts en viu

#Stalkers és un dispositiu per a joves d’entre 18 i 25 anys interessats i/o implicats en les arts en viu, procedents de diferents municipis del territori català, que vulguin participar d’una experiència al voltant de la idea de curatoria, una proposta ideada per quatre plataformes d’arts en viu: Festival SÂLMON< de Barcelona, Festival Sismògraf d’Olot, Fira Tàrrega i Festival TNT – Terrassa Noves Tendències, i compta amb la complicitat d’una desena d’ajuntaments catalans, entre els quals l'Ajuntament d’Alcover.

Després d'una primera edició interrompuda per la pandèmia, la qual està en camí de concloure i que veurà la llum amb una pràctica que es programarà a Alcover, s'inicia la crida per a la realització del segon recorregut.

Dos joves d'Alcover, podran descobrir les interioritats dels esdeveniments pioners en arts en viu del nostre país i aprendre què s'amaga darrere de la pràctica artística i la seva organització. Les dues persones seleccionades de cadascun dels municipis participants tindran l’oportunitat de viure diferents festivals a través d’un dispositiu pensat per a que els i les joves interessades en la curadoria de les arts en viu puguin conèixer de primera mà aquesta pràctica en profunditat assistint a festivals i esdeveniments artístics acompanyats de creadors, gestors culturals i altres agents del sector.

L’objectiu és que amb tot el que s'aprèn, cadascú pugui aportar un projecte a la seva respectiva població tenint en compte el context que té per poder fer créixer la cultura als nostres municipis. Ho aprendran a FiraTàrrega, Festival Sâlmon de Barcelona, Festival Sismògraf d'Olot i Festival TNT - Terrassa Noves Tendències col·lectivament amb els stalkers de totes les poblacions participants.

Les persones interessades en ser Stalkers d’Alcover han d’enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  amb les dades, explicant la sevamotivació, els seusinteressos culturals i si teneno no experiència. La data límit és el21 de juliol. L’organització dels diversos esdeveniments, així com l'Ajuntament d'Alcover financen els desplaçaments, allotjaments, dietes i l'accés als espectacles d'aquestes dues persones. 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button