Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

El documental My Mexican Bretzel, guanyador de tres premis Gaudí, es projectarà a Alcover amb la presència de la seva directora

El Convent de les Arts d’Alcover acull, aquest dissabte 19 de juny a les 19h, la projecció del documental My Mexican Bretzel, en el marc del Cicle Gaudí de cinema de producció catalana.

Diari íntim d’una dona de classe benestant il·lustrat per les filmacions casolanes del seu marit, un ric industrial, entre els anys 40 i 60 de segle passat. La pel·lícula és un viatge a través de la vella Europa i un relat clàssic hereu dels melodrames de Douglas Sirk.

Amb My Mexican Bretzel, desdibuixant els límits entre realitat i la ficció, la cineasta catalana Giménez Lorang explora el concepte de la memòria a través d’ un relat que esdevé un somni romàntic.

Guanyadora del premi Gaudí a Millor documental, s’ha endut també els premis a Millor guió (una fita que només havia aconseguit un altre documental l’any 2010, “Garbo, l’espia”) i a Millor muntatge (compartit amb Cristóbal Fernández).

En acabar la projecció, en el marc de l’escola de cultura, els espectadors podran comentar diversos aspectes del film amb la directora Núria Giménez Lorang.

És imprescindible adquirir les entrades anticipades a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. General 4,5€ / 3€ Carnet Convent de les Arts i altres descomptes. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada.

Més informació: www.conventarts.cat


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button