Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Alcover s’adhereix a la campanya Menstruació solidària de recollida de productes d’higiene femenina

Alcover se suma a la campanya Menstruació Solidària impulsada pel servei d’Igualtat del Consell Comarcal de l’Alt Camp, amb el suport de l’Ajuntament d’Alcover i l’ABS Alt Camp Oest, per tal de fer visible la desigualtat que pateixen les dones en l'adquisició de productes per a la menstruació.

L’objectiu de la campanya és la conscienciació que els productes d’higiene femenina són una necessitat bàsica i que hi ha dones que no els poden pagar. Una dona gasta 8.000€ en aquests productes al llarg dels 30-40 anys que es passa menstruant. A més, no poder accedir als productes menstruals fa que s'utilitzin més temps del recomanable i això pot perjudicar greument la salut de les dones.

Per altra banda, la campanya també contempla un vessant solidari. S’han habilitat uns espais, anomenats Bancs de la Regla, on es poden fer donacions de compreses, tampons, salvaslips, copes menstruals, gels d’higiene íntima, tovalloletes, calces menstruals, etc... Les dones que ho necessitin han d’acostar-se a aquests punts de recollida, ubicats a l’Ajuntament, Ca Cosme, el CAP d’Alcover i la Farmàcia Farràs, i agafar el que necessitin. Es demana fer ús d’aquest servei amb responsabilitat.

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button