21setembre2021

Ajuntament Alcover

El Banc dels Aliments d’Alcover es traslladarà a l’Abadia i ampliarà la seva capacitat

La casa de l’Abadia d’Alcover acollirà la seu del Banc d’Aliments d’Alcover després d’un acord d’arrendament entre la Parròquia de l’Assumpció d’Alcover i l’Ajuntament d’Alcover.

Aquest nou local, de prop de 200 metres quadrats, acollirà l’atenció als usuaris d’aquest servei. La irrupció de la pandèmia de la Covid-19 ha fet augmentar exponencialment el nombre de famílies alcoverenques en situació de vulnerabilitat que són usuàries d’aquest servei i l’Ajuntament va veure necessari trobar un local amb majors dimensions que l’actual per donar resposta a l’augment de la demanda.

La nova seu del Banc dels Aliments d’Alcover permetrà agilitzar les accions de repartiment de productes de primera necessitat, servirà com a magatzem de totes les reserves del servei a Alcover, veurà augmentat l’aforament considerablement i evitarà aglomeracions, com també en dies de pluja o mal temps, permetrà que els usuaris no hagin de fer cua al carrer.

Aquest nou espai ha comptat amb diferents treballs de conservació i manteniment consistents en l’adequació de la instal·lació elèctrica i els treballs de pavimentació i anivellament, per part de la brigada municipal, per a convertir-lo en un local accessible i sense barreres arquitectòniques.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button