Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Kl’aa, la teva cançó, premi FETEN 2020 al millor espectacle per a la primera infància, arriba a Alcover

La proposta deteatre musical i moviment Klaa, la teva cançóde la Cia. Inspira Teatre aterra aquest diumenge 6 de juny, en doble sessió (10:30h i 12h), al Convent de les Arts dAlcover. Lespectacle és recomanable per a infants de 0 a 5 anys i va obtenir el Premi FETEN (Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñasde Gijón) l’any 2020 al millor espectacle per a la primera infància, la fira de referència de l’estat espanyol a nivell d’espectacles per a tots els públics.

Klaa és un viatge musical per la descoberta del món. És una experiència visual i sonora que reivindica la veu com a fonament de la presència humana, com a vehicle didentitat. Poc a poc surto del niu: «On soc?», «qui soc?»… Amb cada so i a cada pas em vaig fent més jo, em vaig construint i alhora puc mirar-te més a tu i els altres. Amb la brúixola de la curiositat, em vaig allunyant de casa per descobrir nous indrets, noves aventures i fer el meu camí, la meva cançó. La cançó que em fa ser qui soc.

En el marc de lEscola de Cultura, en finalitzar lespectacle, els espectadors tindran loportunitat dinteraccionar amb les actrius i crear la seva pròpia cançó.

És imprescindible adquirir les entrades anticipades a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme dAlcover. 

Preu: General - 5€ / Carnet CA - 3€.  La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada.

Entrades


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button