Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

360 grams, una experiència íntima i fràgil sobre els estereotips de la bellesa després d’una malaltia, arriba diumenge a Alcover

Aquest diumenge 30 de maig a les 19h, el Convent de les Arts acollirà lespectacle 360 grams de la Cia. Ada Vilaró amb la paraula, el cos i la dansa com a protagonistes. Aquesta és una proposta recomanada a partir de 15 anys.

Ada Vilaró és directora, performer i una artista multidisciplinària singular. Desprès duns anys treballant a lespai públic, sovint generant esdeveniments escènics per donar veu a col·lectius silenciats, amb 360 grams torna a lespai interior escènic amb un espectacle poètic i vital nascut duna vivència personal molt íntima i fràgil que per primera vegada satreveix a compartir.

Amb només un pit el cos no deixa de ser bell. Quan la vida et parteix en dos es desplega davant teu loportunitat de travessar el dolor i redescobrir el misteri de la bellesa. Una bellesa política que combat la superficialitat i desafia els estereotips. Una bellesa que és el que és, amb la seva diferència. Una veritat que abraça i estima la vida. La teva mirada compta, és important, suma. I com diu John Berger No estic despullada tal com soc, sinó que estic despullada tal com tu em veus”.

Al finalitzar lespectacle es durà a terme una xerrada post funció́ amb Ada Vilaró.

És imprescindible adquirir les entrades anticipades a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme dAlcover.  Preu: General - 11€ / Carnet CA - 8€.  La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada.

Entrades 360 GRAMS

 
 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button