Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Dissabte de Cinema al Convent a Alcover amb la projecció de La vampira de Barcelona

El Convent de les Arts d’Alcover serà l’escenari, aquest dissabte 22 de maig a les 19h, de la projecció de la recent estrenada pel·lícula La vampira de Barcelona, inclosa en el Cicle Gaudí de cinema en català.
 
A la Barcelona de principis del segle XX hi conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l’altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d’una rica família, commociona el país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com ‘La Vampira del Raval’. El periodista Sebastià Comas s’endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens dels quals s’acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allà s’amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.
 
Sota la direcció de Lluís Danés, arriba aquest thriller amb Nora Navas, Roger Casamajó, Bruna Cusí, Pablo Derqui, Mario Gas, Francesca Piñón, Sergi López, Núria Prims, Francesc Orella com a protagonistes.
 
És imprescindible adquirir les entrades anticipades a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. Preu:  General - 4.5€ / Carnet CA i altres descomptes - 3€. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada.

Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button