Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Obertes les preinscripcions per al curs 2021-2022 a l’Escola Municipal de Música d’Alcover

S'obre el període de preinscripcions pel curs vinent a l'EMMA del 17 al 21 de maig. Els alumnes de P3 que facin "Música i Moviment" a l'AMPA, es poden preinscriure a l'EMMA també.

A partir de 4 anys i durant tota la primària, l'escola ofereix els programes de Sensibilització (P4 i P5), Iniciació (1r i 2n de primària) i Bàsic (de 3r a 6è de primària) en què els i les alumnes s'inicien en tots els camps de música, el llenguatge musical, el cant, aprenen a tocar instruments, a tocar i cantar en conjunt, etc... Consultar menú "Oferta educativa" del web https://emmalcover.cat. Pels amants de la música tradicional també s'ofereix timbal tradicional.

Pels joves de secundària, l'EMMA té preparat un programa molt complet amb música actual, creativitat i tecnologia. En ell aprendran tant a crear temes propis, a tocar instruments, tocar en grup, enregistrar-se, endinsar-se en la música electrònica, DJ, etc.

Com a novetat, enguany els joves de 12 a 18 anys poden apuntar-se a l'EMMA Summer Camp, un campus d'estiu d'una setmana dedicat a la música actual, la creativitat i la tecnologia.

A partir de 18 anys, els adults tenen a la seva disposició classes d'instrument individuals, classes de conjunt, producció musical, DJ i tallers col·lectius diversos com el taller de guitarra d'acompanyament per aprendre a rascar la guitarra d'una forma fàcil i lúdica.

Durant el curs s'organitzaran diferents cursets, de breu durada en format intensiu, per a totes les edats de disciplines específiques com producció musical de músiques urbanes (rap, trap, reggaeton), creació de Mashups i DJ.

La preinscripció es pot realitzar el 4 de juny. Tots els alumnes preinscrits tindran la plaça assegurada pel curs vinent. Posteriorment al 4 de juny, la preinscripció continuarà oberta amb les places restants.
L'EMMA prioritza l'atenció telefònica i per email, però també es pot concertar cita presencial per a qui ho desitgi.

Pre-inscripció curs 2021-22

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button