Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Es recull una tona de residus en una nova jornada de sensibilització i neteja emmarcada en el Let’s clean up

Ampolles de vidre, plàstic, mascaretes, llaunes, tovalloletes, restes de cablejat elèctric, material de construcció i fins i tot un plat de dutxa i un ordinador portàtil. Aquests són alguns dels residus que s'han recollit a Alcover d'un total de 1000 kg, de la mà d'una seixantena de participants que han pres part en una nova jornada de neteja i sensibilització de la campanya "Let's clean up".

En total s'ha recollit una tona de residus repartits en 38 kg de vidre, 36 kg d'envasos, 35 kg de plàstic, 2 kg de paper i cartró, 591 kg de resta i 300 kg de runa.

L'actuació s'ha dividit en quatre espais diferenciats: el camí de la font Major, la zona del km 2 de la ctra. de Mont-ral fins a la terra vermella; la font fresca i el Molí nou i la zona del Pont dels Moros. La zona on s'ha trobat més brutícia és al km.2 de la ctra. de Mont-ral. El punt de trobada i de finalització de la iniciativa aquest any ha estat l'aparcament del Convent de les Arts.

L’Ajuntament d’Alcover vol donar les gràcies a tots els participants per aportar el seu granet de sorra en aquesta jornada que ha de servir també per conscienciar sobre les conductes incíviques que danyen el nostre medi ambient.

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button