Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Obert el període de votació de les propostes dels pressupostos participatius d'Alcover 2021

L'Ajuntament d'Alcover continua apostant pels pressupostos participatius,  un  mecanisme de participació i gestió del municipi, mitjançant el qual els veïns i veïnes poden decidir de forma directa sobre la destinació de part dels recursos municipals. Els alcoverencs han exposat i proposat en què destinarien 20.000€ del pressupost municipal, per executar projectes de millora i manteniment de l'espai públic. S’han presentat un total de 9 propostes de les quals, 8 han estat admeses segons els criteris de les bases establertes.

Un cop escollides les vuit propostes acceptades, i segons el calendari establert, s'obre el període de votació entre la ciutadania,  del 10 al 21 de maig de 2021. Aquest es podrà fer en dues setmanes repartides en dos ubicacions diferents, així del 10 al 16 de maig es podrà dipositar la butlleta a la Piscina Municipal i del 17 al 21 de maig es podrà fer a Ca Cosme.

Veure propostes detallades

 

 

 

Com funciona la votació?

Els alcoverencs rebran al seu domicili una butlleta amb la relació dels projectes presentats. En aquesta es podrà seleccionar una única opció i la votació es farà presencialment a la recepció de la piscina Municipal (del 10 al 16 de maig) i a l’oficina d’Atenció al Ciutadà de Ca Cosme (del 17 al 21 de maig) on hi haurà a disposició de la ciutadania la urna per a realitzar la votació dels projectes. Serà necessari identificar-se per tal de poder fer la votació (amb DNI o NIE). Podrà votar el global de la població majors de 16 anys i empadronats a Alcover.

Finalment, es realitzarà la proposta o propostes més votades per majoria simple de vots fins esgotar el pressupost destinat.  En cas d’empat entre dues o més propostes, la Comissió Tècnica d’Avaluació adoptarà la valoració final de quines propostes han de ser escollides per a dur-les a terme. L’acte d’escrutini dels vots i publicació dels resultats es farà el 21 de maig a Ca Cosme i es podrà seguir a través dels canals oficials de l’ajuntament d’Alcover.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button