Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

La comèdia musical Tenors fa parada a Alcover amb un repàs a les melodies del món de l’òpera en clau d’humor

Diumenge 9 de maig a les 19h arriba al Convent de les Arts d’Alcover la comèdia musical Tenors, un èxit avalat per les més de 100 funcions realitzades arreu del territori. A la proposta de la companyia Illuminati hi sonaran les més belles melodies del món de l’òpera  amb una excel·lent interpretació tècnica i un exquisit toc d'humor. Un concert delirant!

Ser tenor és molt dur. Sempre al límit. Sempre més amunt. Sempre més fort. Sempre més llarga, la nota. I en el moment més inesperat, el gall. Gàrgares, farigola i bufandes a 35 graus a l’ombra. Passió exacerbada, melodies inoblidables, lirisme excels que desemboca en la raó de l’existència del tenor: el “pinyol”, que el pot cobrir de glòria o enfonsar-lo en la misèria.

Reunits, per fi, un cop més, els Tres Tenors han trobat un forat a les seves atapeïdes agendes internacionals peracudir a la ineludible cita amb el seu públic. En aquest concert ens oferiran un recull de les més belles i conegudes melodies d’avui i de sempre.

És imprescindible adquirir les entrades anticipades a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. General 11€ / Carnet Convent de les Arts 8€. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada.

Més informació i venda d'entrades: www.conventarts.cat


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button