Ajuntament Alcover

Àrees Temàtiques > Pressupostos Participatius > Pressupostos Participatius 2021 > 1. Millora i condicionament del Pavelló Municipal (Instal·lació de làmines de protecció solar, obertures a les finestres superiors i pintar i sanejar les parets de la pista)

1. Millora i condicionament del Pavelló Municipal (Instal·lació de làmines de protecció solar, obertures a les finestres superiors i pintar i sanejar les parets de la pista)

 34 Vots 

El pavelló esportiu d’Alcover és un equipament molt utilitzat per tots els alcoverencs i alcoverenques, és per això que contínuament s’han de realitzar actuacions de millora per tal d’adequar-lo a les necessitats actuals.

Per aquest motiu es proposa pels pressupostos participatius d’aquest any:

  • Instal·lació de làmines de protecció solar a tots els vidres situats damunt la grada del pavelló municipal, per aconseguir un aïllament tèrmic i alhora evitar l’enlluernament dels esportistes mentre desenvolupen la seva activitat.
  • Realitzar unes obertures a les finestres superiors de les grades, per millorar la ventilació en tot l’equipament esportiu. 
  • Pintar i sanejar les parets de la pista de joc.

 

   
 

  Ubicació: Pavelló Municipal, c. Rodes

 

  Àmbit: Esports

 

Cost aproximat: 20.000€

   

AddThis Social Bookmark Button

Escrutini dels Vots - Pressuposots Participatius 2021