22setembre2021

Ajuntament Alcover

Inscriu-te a Let's clean up! el 9 de maig, la jornada de sensibilització i recollida de residus

La regidoria de medi ambient de l'Ajuntament d'Alcover, amb la col·laboració de l'associació ecologista CEN, els Bombers Voluntaris d'Alcover i els ADF han organitzat, el proper diumenge 9 de maig al matí, una nova edició de la jornada de neteja Let’s clean up en tres espais diferenciats: el voltants del Convent de les Arts, el pont dels Moros, i la terra vermella.

L'objectiu d'aquesta jornada és netejar aquests espais de llaunes, papers i altres deixalles que la gent incívica ha llençat i, al mateix temps, descobrir, apropar i sensibilitzar els participants del valuós patrimoni natural i cultural d’Alcover.

Aquesta actuació s'emmarca dins la setmana europea de la prevenció de residus o de la campanya let's clean up Europe, una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc...

L'activitat és gratuïta i apte per a totes les edats. Els participants s'han d'inscriure al formulari que trobareu a continuació.
La trobada serà a les 9:00h a l'aparcament del Convent de les Arts i a les 13h aprox. finalitzarà l'activitat.

A tenir en compte:

  • Es vetllarà per l'estricte compliment de les normes de seguretat per prevenir el COVID-19.
  • És obligatori l'ús de mascareta pels majors de 6 anys i cal mantenir la distància amb altres persones que no siguin del mateix grup familiar.
  • Cal portar roba i calçat còmode per caminar, aigua i es recomana esmorzar i protecció solar.
  • Qui en tingui, pot portar guants de jardineria. En donarem a qui no en porti.

 


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button