Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Llar d'infants Xiu-xiu. Preinscripció curs 2021-22 i jornada de portes obertes

La regidoria d’Ensenyament informa a tots els pares que desitgin portar el seu fill o filla a la Llar d’Infants Xiu-xiu el pròxim curs 2021-22, que el període de preinscripció comença el dilluns 10 de maig i s’acaba el divendres dia 21 de maig.

Recordem que la preinscripció és obligatòria per a poder assistir a la llar d’Infants d'Alcover. Els nens i nenes que ja assisteixen a la llar d’infants no cal que facin la preinscripció pel proper curs.

Per tal d’efectuar les preinscripcions, dirigiu-vos a l'oficina d'atenció al ciutadà de l'ajuntament amb  la següent documentació:

  • Sol·licitud de preinscripció signada per tots els progenitors (https://documents.espai.educacio.gencat.cat/FormularisModels/CentresGestioAdministrativa/A70.pdf) (El codi del centre és e3007464 Llar d'Infants Xiu-Xiu))
  • DNI d'ambdós progenitors (pare, mare i/o tutor legal)
  • Llibre de família (pàgina on apareix la mare i/o el pare i pàgina amb el naixement del nen/a)
  • Llibre de vacunes (primera pàgina amb dades del nen/a i pàgina amb les vacunes)
  • Targeta sanitària
  • Número de compte corrent on hi consti el nom del titular o titulars per efectuar la matrícula i els pagaments mensuals

Per a més informació i consultes, podeu trucar a la llar d’infants al 977 84 67 04 o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Portes obertes a la Llar

A més, la llar ha organitzat per al 7 de maig, a la tarda, una jornada de portes obertes, per a tots els interessats en conèixer millor el centre. Per assistir-hi és imprescindible fer inscripció prèvia al formulari que trobareu a continuació:

+ info sobre la Llar d'infants

 

 


 

Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button