04agost2021

Ajuntament Alcover

Suu, Tenors i Josquin in Memoriam, noms destacats de la nova programació cultural d'Alcover 2021

La programació de Cultura Alcover encara els mesos d’abril a juny de 2021 amb una quinzena de propostes de diferents disciplines i per a tots els públics. El Convent de les Arts esdevindrà de nou l’epicentre de l’activitat cultural amb nous espectacles i també recuperant aquells que no es van dur a terme a causa de la pandèmia, mantenint el compromís amb artistes i companyies. Aquest és el cas de Josquin in Memoriam d’Ensemble o Vos Omnes, cor a cappella referent de les nostres comarques que converteix la història de la música en la música de la història a través de la figura del compositor renaixentista Josquin Desprez (18 d’abril a les 19h). És el cas també de la proposta d’autoficció 360 grams d’Ada Vilaró que ens parlarà de bellesa, càncer i vida (30 de maig a les 19h) i també del concert de la SUU, que s’havia de celebrar per Festa Major, i que es durà a terme al pavelló de les escoles on presentarà el seu darrer treball Ventura (26 de juny a les 19h).

Les noves propostes de la temporada vénen marcades per la música clàssica en clau d’humor de l’exitosa comèdia Tenors (9 de maig a les 19h) i el teatre musical per als més menuts amb la premiada Kl’aa, la teva cançó (6 de juny a les 10:30h i a les 12h). Cal destacar els lligams que la residència d’artistes del Convent de les Arts està generant amb FiraTàrrega, la fira de teatre referent, que ens acosta els seus programes Circuit Nòmada amb Camí a l’escola (25 d’abril a les 18h) i el Suport a la creació amb Acte de fe (23 de maig a les 19h).

Es reprendran també les cites a cegues amb les arts visuals de Parlem Contemporani? que quedaren ajornades i que tindran lloc els dissabtes 17 d’abril, 29 de maig i 26 de juny, així com les riques activitats del Museu d’Alcover.

Cal sumar el 23 d’abril, Sant Jordi, festivitat del llibre i de la rosa, amb parades de llibres i roses durant tot el dia a la plaça Nova, la presentació de la novel·la No me llames loca de l’alcoverenc Josep M. Girona (16 d’abril a les 19h), les pel·lícules incloses en el Cicle Gaudí de cinema de producció catalana i el Liceu a la fresca amb la projecció de La bohème.

A causa de la pandèmia de la Covid19, el Carnet del Convent de les Arts de la temporada passada no es cobrarà i s’informa que el de la present temporada serà gratuït. Tothom que ho desitgi podrà sol·licitar-ho a través de la web del Convent www.conventarts.cat i podrà gaudir d’avantatges i descomptes en el preu de les entrades dels espectacles.

És imprescindible adquirir les entrades, siguin gratuïtes o de pagament, de manera anticipada i sense comissions al web www.conventarts.cat o a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. Les entrades de la SUU es vendran a partir del 9 d’abril a Ca Cosme i des del 13 d’abril també a internet. No es vendran entrades a taquilla en cap dels espectacles.

Es recorda que l’accés als espectacles comporta l’acompliment d’un seguit de mesures de seguretat i higiene a causa de la situació sanitària actual.

Per a més informació www.conventarts.cat i a les xarxes socials @alcover_vila.

Descarrega't el programa


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button