Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Ajudes econòmiques als sectors més afectats per la Covid19 i nova campanya per incentivar el comerç local

L'Ajuntament d'Alcover ofereix un seguit d'ajudes econòmiques al sector de la restauració, el comerç i els serveis no essencials del municipi. Les beneficiàries són aquelles activitats que han estat obligades a tancar o modificar els dies i horari d'obertura a causa de les conseqüències derivades de les diferents restriccions decretades per les administracions públiques.

L'Ajuntament destina una partida de 35.000€, ampliable segons les necessitats que es vagin generant. Els ajuts es divideixen en dos grups en funció del grau d'afectació de les restriccions decretades:

  • Ajuts de 800€ per les activitats de restauració.
  • Ajuts de 300€ per les activitats de comerç no essencial i activitats de serveis.

Les sol·licituds es podran demanar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'ajuntament d'Alcover i a la seu electrònica de l'ajuntament, des de el dia següent de la publicació al BOP i durant dos mesos. El dia que es publiqui al Butlletí Oficial de la Província s'informarà a través dels canals oficials de l'Ajuntament per tal que els possibles beneficiaris puguin fer les seves peticions. La totalitat de les ajudes es podran consultar al portal de transparència de l'Ajuntament d'Alcover.


Nova campanya Compra, rasca i guanya!

 

L'Ajuntament d'Alcover, a través de la regidoria de Funciona Alcover, i amb la col·laboració de l'Associació de Botiguers, impulsa la campanya "Compra, rasca i guanya" per dinamitzar i promocionar el comerç local. La campanya s'iniciarà el divendres 9 d'abril. Els establiments adherits a la iniciativa lliuraran una butlleta «Compra, rasca i guanya» a totes aquelles persones que facin una compra per un import superior a un import superior a 10€, amb la que podran obtenir un dels 1500 premis directes: bosses del pa, de cotó, bosses de ràfia, davantals, bosses plegables, bosses de verdures i carretons d'anar a comprar. Aquests es poden bescanviar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà situada a l'Ajuntament. 

A part, les butlletes no premiades es poden omplir i dipositar a l'urna que es trobarà a l'Ajuntament per tal d'entrar al sorteig d'un televisor de 55 polzades, una tauleta electrònica i un robot aspirador. Tots els productes que formen part de la iniciativa s'han adquirit únicament a empreses i establiments local.

La campanya vol promocionar l'ús de material reutilirzable a l'anar a comprar i minimitzar l'ús de les bosses de plàstic. 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button