04desembre2021

Ajuntament Alcover

Convocat el XIX Premi de Memòria Alcoverenca sobre el Club Esportiu Alcover

El Centre d'Estudis Alcoverencs (CEA), juntament amb el Club Esportiu Alcover convoquen la dinovena edició del premi de memòria alcoverenca. En aquesta ocasió el tema és la història del Club Esportiu Alcover.

BASES:

  1. El Premi es divideix en dues categories:
    1. En format escrit. Poden optar al premi tots els textos inèdits en els quals s'expliquin vivències sobre el Club Esportiu Alcover (instal·lacions, jugadors, partits, viatges...).
    2. En format vídeo, entrevistant a una o més persones o plantejant una història narrada.

Aquests temes i d´altres possibles que inclou aquesta convocatòria poden tractar-se bé de forma autobiogràfica o bé a través dels diferents recursos que es considerin oportuns per acostar-se a una parcel·la de la història del Club Esportiu Alcover. Es valorarà que es tracti de records i anècdotes que aportin informació diferent i complementària a la que es pot trobar consultant a l'hemeroteca.

Els vídeos s'han d'enviar al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . El CEA es compromet a mantenir l´anonimat dels participants pel jurat.

  1. Els treballs han de presentar-se escrits a doble espai i per una sola cara, amb una extensió mínima de quatre pàgines, signats amb un pseudònim i acompanyats d´un sobre tancat en què hi constarà el nom, l´adreça i el telèfon de l'autor.
  2. Cal trametre les obres al Centre d´Estudis Alcoverencs, plaça Cosme Vidal, 5, 43460 d´Alcover, abans del 4 d´octubre de 2021.
  3. El jurat encarregat de concedir els premis estarà format per Josep Maria Vergès, Jordi Sans i Jaume Camps.
  4. La dotació del premi és de 300 euros per cada categoria. El jurat podrà distribuir aquesta quantitat sota el seu criteri segons la qualitat dels treballs. El Club Esportiu Alcover també donarà un premi als participants.
  5. Els treballs presentats passaran a ser propietat del CEA que es reserva el dret de publicar-los. Així mateix, la informació a portada podrà ser utilitzada en l´elaboració de la història del Club Esportiu Alcover que es realitzarà en motiu del centenari de l'entitat.

Noticies Relacionades:

 

 

AddThis Social Bookmark Button