Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Alcover se suma als actes commemoratius 8M, al Dia Internacional de la Dona 2021

Alcover se suma als actes commemoratius del 8M, el Dia Internacional de la Dones amb un seguit de propostes amb l’objectiu d’avançar de manera conjunta cap a la igualtat efectiva de dones i homes.

Dimecres 3 de març, a les 18h. A la sala polivalent de la Llar de Jubilats. Taller de sensibilització sobre feminisme i igualtat de gènere. Cal inscriure's prèviament a https://forms.gle/b2yWXVTv9NYUEjaY9

Divendres 5 de març,durant el matí a la pista d’skate hi haurà instal·lat un estand amb material de la campanya 8M on es portaran a terme diferents dinàmiques amb els alumnes de l'Escola Mare de Déu del Remei i l'Institut Fonts del Glorieta.

El dia central, dilluns 8 de març, a les 18h a la plaça Nova, es farà la lectura del manifest del 8M. El mateix indret, de 17h a 19h, hi haurà una paradeta amb productes de la campanya 8M de l'Assemblea Feminista La Bretxa. També durant tota la jornada es projectarà l’audiovisual de la campanya de sensibilització d’aquest any, a través canals oficials de l’ajuntament d’Alcover.

Aquest 2021 les reivindicacions se centren en com la pandèmia de la Covid-19 ha posat de relleu de forma especialment punyent les greus discriminacions que encara s’exerceixen sobre les dones. La campanya “Dones i homes, corresponsables!” vol conscienciar i denunciar aquesta realitat i així avançar en una cultura de pacte per a una corresponsabilitat efectiva.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button