Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

L’Escola Municipal de Música d’Alcover ofereix un curs intensiu de DJ per a joves i adults

L’Escola Municipal de Música d’Alcover ha finalitzat el primer intensiu de Producció Musical de Músiques urbanes, una de les grans novetats d’aquest curs. En aquest intensiu, els alumnes han après a crear bases de trap i reggaeton i a fer els seus propis mashups. El curs anava destinat a joves de 12 a 18 anys que volien iniciar-se al món de la producció musical i ha estat un èxit de participació.

Tot seguit, l’EMMA ha programat un nou curs intensiu de DJ. Actualment, hi ha molt d’interès entre el jovent per aprendre a punxar i a crear les seves pròpies mescles i remescles. Durant aquesta setmana, el professor del curs, el vallenc Pol Bertran Marimón, DJ resident a Tropical Salou, ha fet sessions a l’institut Fonts del Glorieta amb alumnes d’ESO, per explicar com és la feina de DJ i què cal saber per a poder dedicar-s’hi. Els alumnes s’han mostrat molt receptius i interessats amb la iniciativa.

El nou curs intensiu de DJ està orientat tant a joves com a adults. Es faran diferents grups petits segons edat i coneixements, i es realitzaran les cinc sessions que consta el curs en dissabtes per a poder-ho conciliar amb feina i estudis. Recentment, l’EMMA ha millorat l’equipament de l’Aula de Producció amb material de primera línia, Pioneer DJ, per a poder realitzar el curs. Tota la informació del curs intensiu de DJ i la inscripció es pot fer des de la web de l’EMMA (www.emmalcover.cat).

L’EMMA, com a escola de música de titularitat pública, és pionera en ofertar aquest tipus de disciplines per a tots els públics al territori. Des de fa anys, s’està treballant a donar a conèixer la música actual i impartint assignatures sobre matèries imprescindibles per a qualsevol músic d’avui dia. L’objectiu que es marca ara l’escola és donar a conèixer aquestes eines de la música actual al jovent de la seva àrea d’influència. És per això que vol potenciar les sessions informatives als instituts de les poblacions veïnes i consolidar aquesta oferta amb cursos regulars trimestrals combinats amb intensius més específics.

 

 

 

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button