Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Alcover canvia la seu electoral de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya

El 14 de febrer estan convocades les eleccions al Parlament de Catalunya 2021. Alcover canvia la seu del col·legi electoral i durant tota la jornada es podrà votar al Pavelló Municipal d’Esports en comptes de l’Institut. Tot i així, des de les administracions es recomana fer ús del vot per correu, el qual es pot demanar fins al 5 de febrer i enviar-lo fins al dia 12. Aquest es pot sol·licitar presencialment a Correus o telemàticament amb un certificat digital.

On sol·licitar l'idCAT Certificat a Alcover?  

  • A l'Ajuntament, el dimecres 3 de febrer hi assistirà un tècnic del Consell Comarcal de l'Alt Camp.
  • A l'oficina de BASE d'Alcover cada dijous amb cita prèvia (presencial o telefònica 977 760441):

En el cas que no es voti per correu, els veïns i veïnes s’hauran de desplaçar fins el Pavelló Municipal. El canvi d’emplaçament és degut a la cerca d’espais més segurs per a realitzar el procés sense riscos. El Pavelló comptarà amb les entrades i sortides delimitades per evitar la interrelació amb els votants. També hi haurà separació entre meses i entre membres de la mateixa mesa. 

Des de la Generalitat de Catalunya es recomana franges horàries per anar a votar segons el col·lectiu:

  • De 9 a 12 h: persones de risc
  • De 12 a 19 h: conjunt de la població
  • De 19 a 20 h:  els col·lectiu de persones en quarantena –contagiats, contactes estrets i sospitosos.

L’Ajuntament d’Alcover demana la col·laboració dels veïns i veïnes que s’acostin a exercir el votar presencial perquè segueixin en tot moment amb els consells de seguretat i les mesures establertes per evitar cap risc al municipi. A més, recomana dur de casa la papereta dins del sobre, així com també la targeta censal que indica en quina mesa s’ha de votar i en la mesura del possible, només podrà accedir al col·legi el votant per reduir al màxim la interacció social. Es permetrà l’acompanyant quan es necessiti per assistència.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button