Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Alcover Funciona ofereix dos certificats de professionalitat: socorrisme i activitats auxiliars de conservació i millora de forest

L’Ajuntament d’Alcover, mitjançant la regidoria Alcover Funciona, ofereix dos certificats de professionalitat adreçats a totes aquelles persones que vulguin millorar les seves qualificacions professionals. Aquests certificats de professionalitat estan subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

El primer certificat s’iniciarà a principis del mes de febrer i és el Socorrisme en instal·lacions aquàtiques. Té una durada de 330 hores, inclou un mòdul de pràctiques laborals no professionals en empreses i acreditarà la formació de les persones participants per treballar com a socorristes en piscines i parcs aquàtics. Amb aquesta formació també hi ha un mòdul de primers auxilis i habilitats i tècniques de natació.

El segon certificat s’iniciarà finals del mes de maig i és de la família agrària: Activitats Auxiliars en conservació i millora de forest, i té una duració de 230 hores amb les pràctiques incloses. Les sortides professionals amb aquesta formació són per treballar en empreses públiques o privades, dedicades a treballs de repoblació forestal, tractaments silvícoles i treballs de millora i manteniment de la infraestructura forestal. Amb aquesta formació també es podrà obtenir el carnet de manipulació de productes fitosanitaris nivell bàsic.

La regidoria Alcover Funciona és centre col·laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya per impartir formació ocupacional des de l’any 2014. L’ajuntament d’Alcover imparteix diferents certificats de professionalitat i és l’únic centre de la zona que està homologat per impartir el certificat d’activitats auxiliars en conservació i millora de forest. Aquesta formació també s’imparteix pels programes de treball i formació que gestionen el consell comarcal del Priorat i el consell comarcal del Baix Camp. 

 

 

 


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button